Hoț prins în timp record de un câine polițist. Cum i-a luat...

Hoț prins în timp record de un câine polițist. Cum i-a luat animalul urma și ce riscă infractorul

1
DISTRIBUIȚI

exercitiu urgenta pompieri ambulanta caini (16)Totul a început în această dimineață, când oamenii legii au fost anunțați că a fost data o spargere la o societate comercială din localitatea cărășeană Prisaca.


Polițiștii au plecat la față locului cu un întreg arsenal criminalistic, dar și cu câinele de urmă. Surprinzător, patrupedul a început să dea din coadă și să îi conducă pe polițiști pe străzile din zonă, la scurt timp după ce a ajuns la fața locului, scrie resita.ro.

Oamenii legii și-au dat seamă că animalul a simțit ceva și l-au urmat. După mai bine de doi kilometri, câinele s-a oprit în dreptul unei mașini abandonate. Polițiștii au constatat că mașina, care nici măcar nu avea numere de înmatriculare, a fost folosită la spargere, astfel că au pus câinele să continue urmă. Așa a ajuns animalul la casa unui bărbat, care a fost ridicat imediat de polițiști. Suspectul are 20 de ani și a fost dus la audieri pentru a da explicații. „Dintr-un magazin alimentar au fost sustrase băuturi alcoolice în valoare de 650 de lei. În mașină descoperită de câinele polițist, pe banchetă din spate, au fost găsite bunurile sustrase. În prezent, tânărul este audiat, fiind cercetat pentru furt calificat”, a declarat pentru reșița.ro, ag. pr. Ancuța Chețan, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Caraș-Severin. Bărbatului îi va fi întocmit dosar penal și riscă închisoarea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.