Ilie Sârbu, MESAJ pentru preşedinte: „S-ar putea să fie și lucrurile la...

Ilie Sârbu, MESAJ pentru preşedinte: „S-ar putea să fie și lucrurile la care se gândește Traian Băsescu că le-aș putea face publice, dar eu am un alt gen de caracter” VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

ilie sarbu la pressalert live (3)

Senatorul Ilie Sârbu a declarat, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, că este posibil ca Traian Băsescu să nu-i dea replici dure pentru că se teme ca nu cumva pesedistul să dezvăluie anumite lucruri despre dânsul. „S-ar putea să fie și lucrurile la care se gândește Traian Băsescu că le-aș putea face publice, dar eu am un alt gen de caracter și nu aș face asta nici dacă m-ar jigni în cel mai rău mod. S-ar putea să-i fie frică, fiecare dintre noi avem greșeli, dar nu comentez și nu voi comenta niciodată”, a explicat Ilie Sârbu.

Senatorul a ținut să precizeze că nu va face publice astfel de informații pentru că „sunt bărbat și bărbații cred că trebuie să se comporte ca atare.


Bărbații ca oameni politici sunt domni dacă se comportă ca mine, nu ca Traian Băsescu”. Pesedistul crede că președintele României s-ar putea să aibă alte spaime, și anume Ilie Sârbu consideră că „s-ar putea să aibă sentimentul că unii oameni apropiați îl trădează”.

Ilie Sârbu mai este de părere că Traian Băsescu are un altfel de comportament față de el și pentru că „eu am spus multe adevăruri și atunci ce să mai spună? Să spună domnul Băsescu că nu îl pun în picioare dimineața consilierii? Nu poate să spună. Pentru Băsescu, minciuna a devenit un stil de viață, nici nu-și dă seama când minte”.

Senatorul PSD a susţinut că nu regretă faptul că a negociat cu Traian Băsescu intrarea la guvernare a social democraţilor alături de PDL, considerând că „a fost necesar” şi că „dacă nu s-ar fi făcut greşeli strategice, de a ceda ministere cheie, Geoană ar fi fost preşedinte”. Ilie Sârbu susţine că nu a fost „nimic ocult” în negocieri, ci doar s-a stabilit cum să se împartă puterea.

2 COMENTARII

 1. Aici, nu e vorba de caracter, ci de interese! Daca ar fi fost folositor Romaniei, ar fi trebuit sa spuneti tot ce stiti! Dupa parerea mea, cel ce cunoaste ca altcineva, fura, este criminal, tradator, etc. si tace, da dovada de lasitate, complicitate, si lipsa de caracter! Cred ca Basescu, are hirtii care dovedesc cele spuse!

 2. sirbu de cind a fost inpuscat in coxx judeca cu curu

  DE CIND TE-AI INPUSCAT IN COxxx JUDECI CU CURU
  PE CINE VREI SA PROSTESTI
  NU STIU DE CE NU TEAU HUIDUIT TIMISORENI CA CA SENATOR DE TIMIS NU AI FACUT NIMIC PENTRU TIMISOARA
  TE-AI LASAT DUS DE OLTENI ,SAU AI VENIT LA TIMISOARA SA VEZI CE PROPRIETATI POTI SA MAI IEI
  TU SI CU NASTASE LAT-I INPINS PE PONTA IN FATA

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.