Jaf ca-n filme la primăria din Sacoșu Turcesc. Câți angajați au rămas...

Jaf ca-n filme la primăria din Sacoșu Turcesc. Câți angajați au rămas fără salarii din cauza hoților

2
DISTRIBUIȚI

sacosu turcesc

Seiful primăriei din comuna Sacoșu Turcesc din Timiș, în care se aflau banii pentru remunerațiile asistenților personali și ai unor angajați din cadrul administrație locale, a fost spart.


Din interior s-au furat 12.000 de lei.

Furtul a avut loc în noaptea de luni spre marți. ”Am rămas fără salarii doi colegi din primărie și femeia de serviciu, plus 14 asistenți personali. Probabil hoții au acționat la pont, având informația că sunt bani în seif. Spun asta pentru că se știe că în fiecare lună, pe data de 6, se ridică salariile la noi. Colegii mei au fost ieri la Buziaș și au scos din trezorerie 43.000 de lei, pentru salarii. Ieri s-au făcut plăți iar restul de bani au fost închiși în seif. Hoții au fost probabil cinci al număr. Altfel nu îmi explic faptul că au putut muta seiful din colțul unde era, până în mijlocul casieriei. E un seif mare și vechi, extreme de greu. Acolo l-au spart, cu un pikamer”, declarat edilul.

Hoții au acționat ca-n filme. Din primărie au sustras și serverul pe care se stocau imaginile surprinse de camerele de luat vederi instalate în birouri. Inclusiv camerele de luat vederi instalate de Primărie pe stradă, în centrul comunei, au fost reorientate în sus, înaintea jafului, astfel încât să nu capteze imaginile infractorilor.

Polițiștii au deschis o anchetă și fac cercetări pentur descoperirea suspecților.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.