Klaus Iohannis şi-a promovat sloganul „Lege. Nu hoţie” împreună cu anchetaţii de...

Klaus Iohannis şi-a promovat sloganul „Lege. Nu hoţie” împreună cu anchetaţii de DNA, Ostaficiuc, Popoviciu şi Sămărtinean. De ce s-a aplaudat singur Robu FOTO

13
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-112337553">
klaus iohannis_timisoara (2)
Cercetat de DNA pentru corupție, Constantin Ostaficiuc, îi ia o scamă de pe costum candidatului ACL, Klaus Iohannis, în timp ce acesta discută cu liberalul Robu

Primăria Timişoara, ora 16. Câteva zeci de liberali şi portocalii aşteaptă cuminţi sosirea prezidenţiabilului Klaus Iohannis. La 16.15 fix în pas alert din primărie coboară şeful PNL Caraş Severin, Marcel Vela, primarul Nicolae Robu, liderul PNL Klaus Iohannis şi portocaliii din Timiş anchetați pentru corupție de DNA, preşedintele PDL Timiş Constantin Ostaficiuc şi deputatul și Cornel Sămărtineaun. După un schimb de zâmbete prietenoase cu presa. coloana oficială o ia în gonă înspre centrul Timişoarei pentru a promova sloganul „Lege. Nu hoţie/Fapte. Nu vorbărie”.

Fără vreun motiv de grabă, ACL-iştii merg atât de repede încât oamenii se feresc din calea lor confuzi. Deşi e un marş electoral, nimeni nu socializează cu candidatul, ba chiar o femeie enervată ţipă că „sunt copii pe aici, mai încet!” Discursurile primarului Nicolae Robu despre proiectele Timişoarei îi distrag atenţia prezidenţiabilului de la palmierii de pe I. C. Brătianu. Gropile din trotuare nu sunt atât de simplu de evitat. Nici palatele de lângă Parcul Rozelor.

La ora 16 30, coloana oficială descinde în Parcul Rozelor. Bucuros să vadă atâta lume, primarul Nicolae Robu se uită cu pofta spre un purcel la proţap şi spune presei „mai întâi ne înfruptăm din cultură”. Apare încă un susţinător al lui Iohannis anchetat de DNA – deputatul Alin Popoviciu. Urmează sesiunea de primit cadouri. Gulaşul, mâncare tradiţională maghiară nu e pe gustul oficialilor, care refuză două invitaţii la gratuităţi şi descind tocmai la taraba cu trufe. Iohannis primeşte nişte delicatese, primarul Robu comandă miere cu trufe, în vreme ce Vela împinge banii spre colegii săi, exact ca pacienţii din spitale în buzunarele medicilor.

Urmează inevitabilul, oficialităţile sunt anunţate de prezentatoarea de pe scenă. Bucuros peste măsură primarul Nicolae Robu se aplaudă singur. În jurul său oamenii sunt uimiţi, dar trec repede peste când aud numele lui Iohannis. Din mulţime se aude un huiduit mic care e urgent astupat de aplauze. ACL-iştii mai poposesc vreme de câteva minute după care pleacă anunţând că merg la o reuniune privată. La ieşirea din parc, profesorul cu şase case Iohannis primeşte o lecţie de istorie de la profesorul Nicolae Robu despre florarul Wilhelm Muhle.

FOTO: Adrian Pîclișan

13 COMENTARII

 1. “Lege. Nu hoţie/Fapte. Nu vorbărie”,o alta vrajeala de 2 bani .cine vorbeste de lege si hotie ? il doare-n cot pe Iohanis de poporul asta ,la fel cum ii doare-n c*ur pe astia de la ACL. IN VECI NU-L VOI VOTA PE ACEST INDIVID .

 2. Cercetat de DNA pentru corupție, Constantin Ostaficiuc, îi ia o scamă de pe costum candidatului ACL, Klaus Iohannis, în timp ce acesta discută cu liberalul Robu

 3. Domnul Ponta e un prezidentiabil incoruptibil , cu un socru cate detine mai bine de 50% din terenul arabil a Timisului , sub diverse firme de administratie , un om cate este indatorat baronilor PSD , si totodata un lider care va duce romania cu 25 de ani in urma….
  Asta ne dorim??
  Atunci dragi prieteni chiar ne meritam soarta.

 4. Articol scris de la un capăt la altul împotriva lui Iohannis, cu poze care surprind cele mai delicate ipostaze ale acestuia….de ce nu spuneți pe fata ca îl susțineți pe Ponta….sa văd ce scrie Bota la vizita lui Victoras…sunteți penibili

 5. Măi postace prost, mai învață să te exprimi. Se scrie Schwab, Herrn, Jawohl, etc. Iar sașii sunt înTransilvania din sec.XIII în zona care se numea Siebenburgen, adică 7 orase fortificate. Tiganii aveau orașe? Oricum, PSD va pierde în Timișoara!

 6. Domnilor de la DNA Timis,Parchet Timis,in cazul „Dosarul Aeroportul”,cu probe,faptasi in viata,pe functii cheie in aceasta tara numita Romania,pedeapsa cand va fi pronuntata ?

 7. Voi vota Dan Diaconescu .Nu am votat niciodata PSD,FSN,PDSR si niciodata vreun membru al acestui partid ,desi am votat de fiecare data .In 90 am votat Ratiu ,in 92 Constantinescu,in 96 Constantinescu,in 2000 Stolojan iar in turul al doilea Vadim ,nu de alta dar presa ne spunea sa votam raul cel mai mic ,eu considerand ca acesta este Vadim pentru ca il vazusem pe Iliescu 6 ani la putere impreuna cu FSN-ul sau si ma gandeam ca mai rau nu se putea .Astazi constat ca in Romania este din ce in ce mai rau ,am vazut toate partidele la guvernare si m-am gandit ca il voi vota pe Dan Diaconescu deoarece de 24 de ani acesta lucreaza doar in mediul privat ,nu a avut contreacte cu statul si din nimic ,cu a ambitie de titan a reusit sa construiasca un imperiu media .Macar incerc si pe altcineva pentru ca din nou spun : MAI RAU NU SE POATE.

 8. Daca sunteti un site serios ar trebui sa aveti si postari serioase. Pacat ca nu aveti si buton de dislike…
  Sper sa castige acest Johannis pe care i-l denigrati atata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.