Lucrările la subpasajul Michelangelo merg strună, asigură primarul temându-se de ploi. Ce...

Lucrările la subpasajul Michelangelo merg strună, asigură primarul temându-se de ploi. Ce metodă a găsit primarul ca interiorul să nu fie pictat de grafferi

0
DISTRIBUIȚI

michelangelo now

Noi vești legate de stadiul lucrărilor la șantierul Michelangelo au fost oferite astăzi de primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Edilul a declarat că „am reușit să montăm unul din cele două rezervoare de la stația de pompare. Azi dimineață când am fost pe șantier se pregătea turnarea radierului pe care urma să fie montat cel de-al doilea rezervor. Din păcate, progoza meteo este din nou de vreme proastă. Sperăm să facem și această operație. După ce o încheiem se va putea să se astupe totul și să se pregătească turnarea fundației și pe această porțiune. În momentul de față se armează un nou tronson pentru radiere dintre Pârvan înspre Universitatea de Vest. (…) Tot azi se va reuși turnarea unui nou tronson de egalizare în partea subterană.


Avansăm deși facem acest lucru în condiții extrem de grele din punct de vedere meteorologic. La suprafață SDM finalizează bordurarea pe partea dinspre Pârvan înspre canalul Bega. Se lucrează la trotoare. Sperăm să putem turna betonul și pe Prâvan înspre Bega. În câteva săptămâni sunt șanse, dar nu o luați ca pe un angajament să avem totul betonat. Nu depinde de noi, noi suntem mobolizați, dar nu putem să ne opunem naturii. Dacă plouă apar anumite decalaje”.

Traficul pe Johann Heinrich Pestalozzi nu va fi reluat în curând pentru că Robu susține că „în perioada în care se fac lucrări nu putem să deschide traficul. Ar fi pericol de accidente și ar fi încurcat mersul pe șantier. Aici nu putem acum să ne expunem”.

Legat de interiorul subpasajului, primarul a mai completat că „mai e o lucrare care ia timp, de placare a pereților. Acum la ora actuală e armat complet peretele dinspre BRD și a început cofrarea în vederea turnpării placării finale. Pe partea dinspre Coposu înspre Bega este armarea făcută și se va realiza placarea pereților”.
Accesul în interiorul subpasajuuli va fi interzis pentru amatorii de graffiti. Primarul spune că locul trebuie păstrat curat pentru inspecții de la UE și că în zonă vor fi instalate camere de filmat. Așa cum Robu a mai declarat în repetate rânduri, până la venirea iernii am putea circula prin subpasaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.