Marcel Mihoc, așteptat la PNL. De ce îl acuză Robu pe Bojin...

Marcel Mihoc, așteptat la PNL. De ce îl acuză Robu pe Bojin că a dat mită la primari

1
DISTRIBUIȚI

robu pressalert 118

Şeful PNL Timiş îşi freacă mâinile de bucurie după finalizarea perioadei în care aleşii locali au avut posibilitatea de a se trasfera la alte partide fără a fi daţi afară. După data de 15 octombrie, PNL Timiş a rămas cu zece din 17 primari.

Robu a spus că „ne bucurăm că am rămas cei care nu ne clintim la orice adiere de vânt, nici nu credem în promisiuni mincinoase, nici nu ne lăsăm intimidaţi şi nici nu intrăm în diverse cârdăşii care ni se propun drept recompensă”. Au plecat spre alte partide primarii din Coşteiu, Valcani, Recaş, Sânpetru Mare, Tomnatic, Periam și Boldur.

Chiar şi aşa Nicolae Robu nu se sperie şi spune că „noi trebuie să privim lucrurile corect şi nuanţat. Timişoara reprezintă jumătate din judeţ. În termeni de populaţie care are primari liberali, noi suntem majoritatea.


Nu e totuna să fii primar de Secaş sau de Bara”.

Mai mult, Robu l-a anunţat pe Titu Bojin că domnia sa a luat sfârşit, asta pentru că „per ansamblu eu zic că PSD a pierdut mult. Majoritatea pe care credea la un moment dat că o are în CLT nu există şi, mai dureros, a pierdut doi consilieri judeţeni. Să ai preşedinţia CJT, să fii la putere şi să plece doi oameni e dureros. PSD a pierdut majoritatea în CJT, drept urmare în CJT lucrurile vor fi într-o anumită evoluţie pe care viitorul ne-o vor arăta. Preşedintele CJT nu mai are majoritate şi ar cam fi cazul să se facă o rectificare de buget prin care sumele date abuziv ca mită pentru primarii trădători să fie luate de la aceştia şi date primarilor care şi-au văzut de treabă. Trebuie să mai dăm şi lecţii din când în când, pentru a mai aduce corecţii moralităţii unora”.

La final, Robu a aruncat bomba, spunând că îl aşteaptă pe demisionarul Marcel Mihoc la PNL. „Noi primim lângă noi oameni care doresc. Desigur că îl aştept. Că tot mă întrebaţi de dânsul, l-am cunoscut în campania electorală pe care am dus-o împreună în USL, nu ştiam nimic despre poziţia dânsului şi o posibilă nemulţumire de PSD, dar era unul dintre cei mai serioşi pesedişti, ca un om care a muncit enorm când făceam campanie împreună, un om de bun-simţ, la locul lui. (…) Loviturile primte de PSD sunt mai dureroase şi mai grave ca cele pe care le-am primit prin plecarea acestor primari”, a conchis Robu.

1 COMENTARIU

  1. 1) Deci nu au plecat oameni numai de la PNL si PDL spre PSD, cum credeau alde Iohannis, Blaga, Robu & Co.
    2) Daca sa pierzi 2 (doi) consilieri judetenei este „dureros”, sa pierszi 7 primari din 17 (adica aproape jumatate) nu este dureros ???? Aaa, este umilitor – ma scuzati 🙂
    3) Chestia cu fondurile repartizate „abuziv” este faina – ca si cum nu toata lumea face la fel…
    4) Nu stiu de ce declaratiile primarului imi aduc aminte de declaratiile sale comice de dupa alegerile europarlamentare, cand mai putin si credeai ca de fapt PNL a iesit in castig ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.