Marcel Mihoc, înlocuit la PSD Timiş. Cine i-a preluat atribuţiile

Marcel Mihoc, înlocuit la PSD Timiş. Cine i-a preluat atribuţiile

0
DISTRIBUIȚI

marcel mihoc in rosu 2

Ieri PSD Timiș încasa o lovitură grea prin plecarea secretarului executiv Marcel Mihoc. Acesta declara pentru debanat.ro că „am luat cea mai grea decizie din cariera mea politică. Am ales să părăsesc grupul consilierilor județeni PSD și să-mi continui activitatea de pe poziția de independent.


Pentru că suntem în toiul campaniei electorale, nu doresc să agit apele mai tare decât este cazul și prin urmare nu îmi voi motiva pentru moment decizia. În cadrul alegerilor interne ale PSD din 2011 l-am susținut pe Victor Ponta, spre deosebire de mulți alți colegi de partid care ocupă acum funcții și care au făcut joc la două capete, pentru ca, ulterior, să se declare mari susținători ai variantei câștigătoare”.

La doar o zi după plecarea lui Mihoc, lucrurile la PSD Timiș merg strună. Titu Bojin ne-a explicat că „nu este preocuparea mea să îi găsesc un înlocuitor. Acum ne pregătim pentru alegeri și, după, vom organiza alegeri vom desemna un secretar general. Până atunci eu am preluat toate atribuțiile lui”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.