Mazăre: Am documente devastatoare pentru DNA în dosarul în care sunt acuzat...

Mazăre: Am documente devastatoare pentru DNA în dosarul în care sunt acuzat de luare de mită

0
DISTRIBUIȚI

radu-mazare-forbes

Primarul Radu Mazăre susţine că are “documente devastatoare” pentru DNA, primite de la Ministerul Justiţiei din Liechtenstein şi pe care le va depune la ICCJ, iar în baza acestora va cere ridicarea controlului judiciar în dosarul în care este acuzat că a luat mită de la Avraham Morgenstern, scrie Mediafax.

“Am o veste devastatoare pentru ăştia de la DNA: nişte documente devastatoare pe care le depun la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.


Şi eu şi Ministerul Justiţiei din România am primit documentul din partea Ministerului Justiţiei din Liechtenstein şi o să-l depunem la Înalta Curte săptămâna aceasta, când o să cer ridicarea interdicţiei de părăsirea a ţării”, a declarat joi, primarul Constanţei, Radu Mazăre. El nu a vrut să ofere detalii, spunând doar că este un document-protest al Ministerului Justiţiei din Liechtenstein către Ministerul Justiţiei din România legat de modul în care ar fi fost folosite acte trimise din ţara respectivă.

“L-au primit oficial Ministerul Justiţiei din România, trebuie să răspundă la el. Este un protest adresat Ministerului Justiţiei din România de către ministrul Justiţiei din Liechtenstein privitor la modul în care au folosit documentele trimise de Liechtenstein. Orice probă care se obţine trebuie obţinută legal, printr-o comisie rogatorie”, a spus Radu Mazăre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.