Ministrul Sănătății încearcă să dreagă busuiocul. La ce variantă se gândește pentru...

Ministrul Sănătății încearcă să dreagă busuiocul. La ce variantă se gândește pentru ca Timișoara să aibă un spital regional

1
DISTRIBUIȚI

nicolae banicioiu 3

Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătății, alături de secretarul de stat Dorel Săndesc, se află, astăzi, la Timișoara. Aceștia au vizitat mai multe secții din cadrul spitalului județean, laboratorul unic pentru analize, dar și Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”. De asemenea, ministrul s-a întâlnit și cu șefii de secții din Spitalul Județean Timișoara, medici și cu managerii mai multor spitale din județ, cu care a discutat despre problemele cu care se confruntă.

Nicolae Bănicioiu a ținut să precizeze, în cadrul unei conferințe de presă, că este mulțumit atât de conducerea Spitalului Județean Timișoara, cât și de cea a Consiliului Județean Timiș pentru că „nu aveți datorii și mă bucură acest lucru”.


Titu Bojin, șeful CJ Timiș, a profitat de ocazie pentru a-l ruga pe ministru „să ne ajutați și anul viitor pentru construcțiile pe care le avem, așa cum sunt cele de la spitalul de copii. Am rugămintea să ne luați în calcul și pentru ce urmează din punct de vedere al posibilului spital regional. Vă rog să nu uitați Timișoara, pentru că este un pol în zona de vest”.

„Veți avea garanția că sănătatea din județul Timiș este o prioritate”, a dat asigurări ministrul Sănătății, care a anunțat că există o variantă pentru ca Timișoara să aibă spital regional. „L-am împuternicit pe domnul secretar de stat Săndesc, ca să fiu sigur că Timișul va fi prioritar, pentru introducerea unui memorandum în Guvern pentru un parteneriat public-privat. Are deja câteva variante și în scurt timp o să poată să vă dea câteva vești bune”, a explicat Nicolae Bănicioiu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.