Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a dat asigurări la Timișoara că banii pentru...

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a dat asigurări la Timișoara că banii pentru spitalul de copii au ajuns

0
DISTRIBUIȚI

nicolae banicioiu 2

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, într-o postare pe Facebook publicată în urmă cu două zile, anunța că cei cinci milioane de lei de la Guvern pentru realizarea noului corp al Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” „nu-s niciunde”.


Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a auzit despre afirmațiile pe care Nicolae Robu le face și a ținut să facă câteva precizări, astăzi, în timpul vizitei de la Spitalul Județean Timișoara.

„Auzisem o declarație, la un moment dat, că am mințit și că nu am dat banii pentru spitalul de copii, așa spunea cineva”, a afirmat ministrul, care a fost întrerupt de Titu Bojin pentru a-l informa că „domnul primar Robu spunea, domnule ministru”. „Vreau să vă spun că banii, cei cinci milioane de lei pe care i-am promis, au ajuns și bănuiesc că, în urma facturilor de decontare, vor fi cheltuiți. După cum vedeți, suntem destul de hotărâți să finanțăm sistemul sanitar din Timiș, deci nu trebuie să vă faceți griji, cel puțin în ceea ce ne privește pe noi”, a continuat Nicolae Bănicioiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.