Moarte cumplită pentru un tânăr de 17 ani, lângă Făget. Cum s-a...

Moarte cumplită pentru un tânăr de 17 ani, lângă Făget. Cum s-a întâmplat nenorocirea

0
DISTRIBUIȚI

 

explozie07_arsuri ambulanta

Un minor în vârstă de doar 17 ani din localitatea Săvârșin, județul Arad, a murit după ce băiatul, chemat să muncească la încărcat la lemne într-o pădure de lângă Făget, a fost ucis de un trunchi de copac, care l-a lovit.

Conform redesptetarea.ro, tânărul, care a fost tocmit la muncă de o persoană pe care polițiștii urmează să o identifice, și a plecat alături de mai mulți oameni la pădure pentru a încărca lemnul, nu a mai avut timp să reacționeze când unul dintre copacii tăiați a alunecat spre el.

Băiatul a fost rănit grav în urma impactului, iar cei din jur au chemat imediat ajutoare.


Apelul la 112 a fost făcut la ora 16.45, la mai puțin de un sfert de oră de la incident, iar în pădurea de lângă Făget s-au deplasat imediat un echipaj al ambulanței, dar și polițiștii. Medicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul accidentat, constatând decesul acestuia la scurt timp după ce au ajuns la fața locului.

„Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Aceștia vor documenta cazul pentru a afla cu exactitate cum s-a produs nefericitul eveniment”, a declarat pentru Mirela Drăghicioiu, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

Anchetatorii urmează să stabilească cine a fost persoana care l-a angajat cu ziua pe băiatul decedat. Dacă va fi găsită vinovată, acesta urmează să răspundă în fața organelor de cercetare pentru moartea băiatului.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.