„Ne-am săturat să fim sfidați de țigani!”, mesajul marșului Noua Dreaptă la...

„Ne-am săturat să fim sfidați de țigani!”, mesajul marșului Noua Dreaptă la Timișoara. Ce solicitări au mai avut manifestanții FOTO și VIDEO

14
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-598047154">

noua dreapta 8

Câteva zeci de timișoreni, membri și simpatizanți Noua Dreaptă au pornit, duminică seară, într-un marș asumat împotriva rromilor. Adunați în față Catedralei Mitropolitane, tinerii din Noua Dreaptă au început protestul cu câteva discursuri, suprapuse peste vocea preotului care îl invocă pe Dumnezeu din biserică, în timpul vecerniei. „Ne vrem orașul înapoi” a fost mesajul naționaliștilor, asumat fără drept de apel pe un banner desfășurat pe treptele catedralei.  „Ne-am săturat să fim sfidați de țigani. (…) Vrem să trăim într-o țara demnă. (…) Vrem să redevenim stăpâni în propriul nostru oraș. (…) Trăiască Timișoara liberă! Trăiască România mare”, a fost mesajul liderului Noua Dreaptă. Avocată Carmen Obîrșanu a explicat apoi, la portavoce, cum au ajuns rromii stăpâni pe cele mai frumoase imobile din Timișoara.

După acest moment, încolonați și cu torțele aprinse în mâini, tinerii au pornit în marș pe traseul autorizat, de-a lungul bulevardului Loga, până în Piață Traian. Pe toată durată manifestației, participanții au fost asistați de polițiști și jandarmi. Autoritățile au acordat o mare importanță manifestării, astfel că în teren s-a aflat și adjunctul șefului Poliției Timiș, Florin Bolbos.


14 COMENTARII

  1. BRAVO VOUA SUNTETI MINDRIA TIMISOAREI NU VA LASATI LA ACESTI CARE NU AU NIMIC CU TIMISOARA ,EI DIN FURTURI SI TRAFICANTI DE PERSOANE SI DE DROGURI SA-U INBOGATIT IAR PARINTI SI BUNICI VOSTRI AU MUNCIT DIN GREU PENTRU A PUTEA SA-SI FACA UN APARTAMENT SI ACESTI SARLATANI SFIDEAZA CU ZECI DE CASE SI DE MASINI DE LUCS

    TINERETUL AR TREBUI SA IASA CU TOTI DIN CASE PINA NU E PREA TIRZIU
    NU VA LASATI DUSI DE ACESTIA CARE SE PLING PESTE TOT LOCUL CA SUNT DISCRIMINATI!!
    CEI DISCRIMINATI SUNTETI VOI CARE MUNCITI CINSTITI SI NU PUTETI SA DUCETI UN TRAI FRUMOS

  2. Asa este !Am ajuns sa fim sfidati de tiganii care intorc banii cu lopata,afiseaza lanturi de aur si cainilor,masini luxsoase,intrebarea este de unde vin banii????Nici unul nu lucreaza,in mentalitatea lor este o rusine sa lucrezi.Nu-i intreaba nimeni de unde au bani????

  3. bravo tot respectu pt acesti oameni, tiganii trebe tinuti sub teroare ca sa fie integrati intre oameni altfel daca simt o slabiciune cat de mica incearca imediat sa te calce pen cap, sunt cea mai spurcata rasa si trebe terorizati sub diferite forme. punct.

  4. Si ar fi fost mult mai multi daca voi, presa timisoreana, nu ati fi fost de kkt ca de obicei si ati fi anuntat din timp actiunea. Ati scris ceva cu vreo luna in urma si apoi nimic. Evenimentul trebuia anuntat cu o zi sau doua inainte. Voi insa, stit sa comentati doar dupa, si am vazut asta cu nenumarate alte ocazii, la tot felul de evenimente. Sa va fie rusine. V-au angajat tiganii si pe voi ?

  5. Na si eu am crezut ca Unguri sunt problema cea mare in Romania,o sa ajungeti acolo unde eu am prezis cu ceva timp in urma o sa ramaneti numai cu tiganii in Romania 🙂

  6. Cam nazisti in gandire baietii!!! Legea e lege dar trebuie aplicata pt toti, nu doar la fraieri Impotriva bancilor cand faceti un manifest ? sau impotriva democratiei?

  7. CE VA FACUT TIGANII PA BANI POTI CUMPARA ORCE DACA VOI NU SUNTETI CAPABIL SA FACETI BANI CINE E DE VINDE TIGANI ? NOI VENIM IN ROMANIA SI NE ARATAM VALOAREA VOI CE FACETI ? MURITI DA FOAMA NOI NAVEM SCOALA NOI AVEM CE I 7 ANI DE ACASA VA ROG FRUMOS LASATI NE INPACE DACA NOI AVEM CELE MAI FRUMOASE CASI DIN TIMISOARA VOI DECE NU AVETII ? DACA VRETI ORASUL INAPOI TREBE SA PLATITI CU BANI !!!!!!!!!

    • So mai cherez ?
      Dapo che muia !
      Dapto ando ioca !
      Dapto andro nac !
      Dapto andro bul !
      Haz mo vrejos !
      Sa va manca canceru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.