Nicolae Robu refuză ancheta internă în cazul incidentului violent din Primăria Timișoara....

Nicolae Robu refuză ancheta internă în cazul incidentului violent din Primăria Timișoara. Vezi explicația halucinantă a primarului

4
DISTRIBUIȚI

robu maini

Nicolae Robu a comentat, astăzi, incidentul violent care a avut loc ieri în sediul Primăriei Timișoara între Adrian Bere, directorul Direcției de Mediu, și Andrei Drăgilă, șeful Horticultura SA.


Primarul Timișoarei a ținut să precizeze că nu se va face nicio anchetă internă și nu a dorit să ofere prea multe informații despre incident pe motiv că „nu e problema primarului”.

„Nu-mi dedic timp pentru așa ceva, mi se pare descalificant pentru cei care se dedau la astfel de lucruri în care strigă unii la alții, se jignesc reciproc, ba se zice că s-au mai și îmbrâncit. Nu vreau să fac niciun comentariu, să-și rezolve problemele în afara primăriei și în afara programului de lucru de acum înainte. Dacă vor să-și facă unii altora plângeri penale sunt liberi să o facă, nu e problema primarului”, a explicat iritat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a mai precizat că, din punctul său de vedere, ceea ce s-a întâmplat ieri „este jenant pentru persoanele care fac așa ceva, iar eu nu cobor la nivelul unor asemenea incidente. E adevărat, incidentul a avut loc într-o instituție publică, dar eu am atâta de lucru încât vreau să mă ocup de proiectele pentru Timișoara, nu de ce-și spune unul altuia pe coridoarele primăriei. Nu se face o anchetă internă, este o problemă interpersonală pe care să și-o rezolve. Chiar nu-mi pierd vremea”.

4 COMENTARII

 1. e faina poza asta cu Robu!
  de cite ori o postati mi-l inchipui in rol de pastor baptist care predica venirea Apocalipsei ori ca face incantatii pentru oarece….
  Genial fotograf.

 2. Ha, ha… am avut ocazia de a asista la urletele scelerate ale Directorului Direcţiei de Mediu Adrian-Amadeo BERE SEMEREDI către proprii subalterni…
  Şi i-am văzut şi poziţia (exersată) de ghiocel suav şi sfios într-o şedinţă publică în sala mare a primăriei….
  … jalnic…
  Prima situaţie a fost când am fost solicitaţi la o întrunire de urgenţă (fără ordine de zi) pentru care nu a avut sală şi ne-au băgat printre subalternii săi „sus, în pod” iar a doua când a fost interpelat de mic Robu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.