Nicolae Robu sare în apărarea soţiei lui Cătălin Ţiţirigă, viceprimarul Aradului, numită...

Nicolae Robu sare în apărarea soţiei lui Cătălin Ţiţirigă, viceprimarul Aradului, numită director la Horticultura. Cum o laudă pe consăteanca sa

3
DISTRIBUIȚI

robu pressalert 114

Joi seara, la PRESSALERT LIVE, deputatul PSD Sorin Grindeanu dezvăluia că „Horticultura are un nou director adjunct.


Este vorba despre soţia viceprimarului din Arad Cătălin Ţiţirigă, care a ajutat PNL Timiş să transfere oameni de la PP-DD. Întâmplător, doamna este din celebrul sat Bocsig” (n. r – localitatea arădeană unde s-a născut primarul Nicolae Robu). Grindeanu menţiona şi că, deşi soţia lui Ţiţirigă nu a mai activat în cadrul Horticultura SA, acesta a fost adusă direct de la Arad şi unsă pe post, conform principiilor de meritocraţie din PNL.

Constătean cu soţia lui Ţiţirigă, primarul Nicolae Robu a devenit iritat când a fost întrebat despre numire şi a spus că „a terminat Automatică şi Calculatoare, la care nu ajunge oricine să fie student. Nu am ce să discut mai mult de atât. Dacă nu aţi ştiut, vă spun că nu a făcut orice facultate şi a lucrat la Alcatel Lucent. Nu numai salariul contează pentru anumiţi oameni. Nu discutaţi cu mine asta. Nu am ce să mai discut pe acest subiect, nu e subiectul meu. E subiectul Stoia, Pressalert, nici al cetăţenilor Timişoarei”.

3 COMENTARII

  1. Pai la Horticultura nu era bine cineva cu studii de specialitate ? Ce absolventii de la automatizari sunt multilaterali pregatiti ? Din Timisoara nu era nimeni bun sau nu a lins nimeni destul unde trebuia?

  2. Si ce treaba are horticultura cu facultatea ei de calculatoare? Nu stiu daca are abilitatile necesare pentru a avea o functie de conducere, dar sunt sigur ca nu le are pentru horticultura!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.