O nouă zi de înscrieri la Școala de arte din Timișoara. Ce...

O nouă zi de înscrieri la Școala de arte din Timișoara. Ce cursuri puteți urma

0
DISTRIBUIȚI

scoala arte

Şcoala de arte din cadrul Centrului de Cultură şi Artă Timişoara organizează, în data de 10 octombrie, cea de-a doua sesiune de înscrieri pentru multiplele specializări din domeniul muzical, coregrafic, arte plastice şi artă dramatică pe care le organizează.

În limita locurilor disponibile, noi cursanţi se pot înscrie la cursuri de canto de muzică uşoară, populară, clasică sau religioasă sau la iniţiere în folclor.


Sunt organizate, de asemenea, cursuri de vioară, pian, acordeon şi armonică sârbească, clarinet, saxofon, taragot, fluier, trompetă, orgă electronică, percuţie şi chitară precum şi cursuri de pictură, grafică şi pictură pentru copii, sculptură, ceramică, artă decorativă, tehnici în pictură, iconografie.

Şcoala de arte organizează cursuri de design vestimentar şi de interior, cine-foto, dans modern şi sportiv, majorete şi aerobic, instructori de dans popular şi teatru. Cursurile sunt susţinute de profesori cu notorietate, cu o bogată exprienţă în domeniu. Şcoala are o tradiţie de peste 50 de ani şi funcţionează ca o alternativă extrem de atractivă a învăţământului cultural-artistic oficial, oferind posibilitatea afirmării tinerelor talente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.