Noi restricţii de circulaţie pentru centrul istoric aflat în reabilitare. Ce zonă...

Noi restricţii de circulaţie pentru centrul istoric aflat în reabilitare. Ce zonă va fi interzisă la începutul săptămânii

0
DISTRIBUIȚI

santier sf gheorghe02_resize

Lucrările la centrul istoric din Timişoara continuă. Iar dacă Piaţa Libertăţii este aproape de finalizare, Piaţa Unirii a fost săptămâna trecută unul din subiectele aflate pe agenda edilului şef. Enervat la culme că din cauza extinderii operaţiunilor de cercetare arheologică proiectul ar putea depăşi termenul de finalizare impus în acord cu Uniunea Europeană şi finanţarea ar putea fi pierdută, Robu a promis că dacă acest lucru se va întâmpla, va da în judecată arheologii pentru a recupera banii.

Ei bine, primăria a transmis ieri un comunicat prin care anunţă că „pe parcursul derulării săpăturilor pentru cercetarea arheologică efectuată în Piaţa Sfântul Gheorghe, a apărut necesitatea devierii unei conducte de gaz, localizată pe amplasamentul viitorului amfiteatru.


Reamplasarea conductei se va face sub actualul trotuar de pe latura vestică a Pieţei Sfântul Gheorghe, pe porţiunea cuprinsă între strada Proclamaţia de la Timişoara şi strada Caruso. Pentru realizarea lucrărilor de deviere a conductei de gaz, în perioada 27-29 octombrie 2014, circulaţia pietonală pe trotuarul adiacent frontului vestic al Pieţei (partea cu Garanti Bank) va fi restricţionată temporar”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.