O nouă ediție a “Zilelor Carierei” în Universitatea Politehnica din Timișoara pentru...

O nouă ediție a “Zilelor Carierei” în Universitatea Politehnica din Timișoara pentru studenții și absolvenții care sunt în căutarea unui loc de muncă. Câte companii participă

0
DISTRIBUIȚI

zilele carierei

Studenții, masteranzii și absolvenții care nu și-au găsit încă un loc de muncă în domeniul în care au studiat sunt așteptați, la sfârșitul acestei luni, la o nouă ediție a evenimentului “Zilele Carierei” în Universitatea Politehnica din Timișoara.


Nu mai puțin de 50 de companii naționale și internaționale vor expune la standuri oferte de carieră pentru studenți și absolvenți, oferte de practică, oferte de locuri de muncă, precum și alte posibilități de colaborare.

Între 29 și 30 octombrie, perioadă în care se va desfășura cea de-a cincea ediție a evenimentului “Zilele Carierei”, participanții vor avea parte de concursuri tematice, vor afla cum pot studia în străinătate, vot vizita companiile partenere și vor putea participa la simulări de interviuri și traininguri tehnice. Mai mult, cei prezenți la eveniment vor afla poveștile de succes a doi oameni din Timișoara. Evenimentul are loc la etajul I de la Restaurantul Universitar Politehnica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.