Organigrama CJT se modifică. Ce schimbare majoră anunţă Titu Bojin şi de...

Organigrama CJT se modifică. Ce schimbare majoră anunţă Titu Bojin şi de când puteţi aplica pentru cele 38 de posturi scoase la concurs

0
DISTRIBUIȚI

cjt04

Campania electorală nu aduce numai promisiuni de mai bine de la nivel naţional, ci şi schimbări efective la nivel local. Modificarea organigramei Consiliului Judeţean Timiş a fost unul din subiectele abordate destul de des încă de la câştigarea mandatului de preşedinte de către pesedistul Titu Bojin, în 2012.


Ei bine, abia acum lucrurile încep să se materializeze.

Şeful CJT ne-a declarat că „noua organigramă a Consiliului Judeţean Timiş urmează să fie dezbătută de consilierii judeţeni. Vineri vom avea plen unde vom discuta rectificarea de buget, banii necesari pentru construcţia noilor puncte vamale şi vom aproba şi noua organigramă”.

Astfel la CJT va fi înfiinţat şi un Corp de control al Preşedintelui, care conform lui Bojin „se va ocupa de controale pe linie de fonduri alocate de CJT către instituţiile subordonate sau unităţi unde avem drept de control cu colegii de la instituţia Arhitectului-şef. Încercăm să fim un pic mai prezenţi”. Nu mai puţin de trei persoane se vor ocupa de verificările menţionate mai sus.

Un număr total de 38 locuri vor fi scoase la concurs. Vestea mai puţin bună este că probele şi examinările vor avea loc abia din anul 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.