PC Timiş se întăreşte. Ce filiale noi s-au deschis şi ce sarcină...

PC Timiş se întăreşte. Ce filiale noi s-au deschis şi ce sarcină au primit liderii de la Maria Grapini

1
DISTRIBUIȚI

Maria-Grapini

PC Timiş şi-a revenit după loviturile primite prin ordonanţa lui Dragnea, dă asigurări Maria Grapini. Vă reamintim că atât consilierul local Nistor Geană, cât şi şeful PC Timiş, Cosmin Mirişan, au părăsit barca. În vreme ce Geană a ales să fie independent, Mirişan a urcat în barca primarului Nicolae Robu, la PNL Timiş. Ei bine, Grapini nu s-a arătat tristă la aflarea veştilor şi a dat asigurări că PC va merge mai departe.

În acest sens, astăzi, Grapini a anunţat că „am primit colegiul III să ne ocupăm de campania pentru prezidenţiale. Ne ocupăm şi de judeţ. Urmează să avem reuniuni la Făget, Periam şi Deta le-am explicat deja liderilor noştri procedura de lucru cu UNPR şi PC. Începând de săptămâna trecută avem un om extrem de important pentru filiala PC .


Va coordona departamentul pentru IMM -uri la PC . Este vorba despre Cosmin Trif, care a fost consilierul meu la minister şi pe care îl pregătim pentru conferinţa de anul viitor pentru a deveni lider al tinerilor pe judeţ. Doreşte să facă politica din perspectiva exactă a Partidului Conservator, să lucreze în mod direct la construirea politicilor pentru întreprinzători. A cunoscut şi din perspectiva administraţiei centrale lucrurile şi este foarte bine pregătit. Are nişte calităţi foarte bune, moralitate, altruism şi este un rotarian foarte bun. Avem aici şi liderii din Iecea şi Dudeştii Noi, unde avem filiale noi”.

Vasilica Olariu, noul preşedinte al PC Nădrag a explicat că la ea în comună oamenii se tem de primarul PDL care nu înţelege că există şi posibilitatea altor opţiuni politice. Grapini a trasat ca sarcină expresă ca noii lideri să caute probele precum becuri lipsă sau altele şi să le comunice la nivel de PC Timiş pentru ca solicitările să plece de aici.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.