Pesediștii din Timiș se plâng că panourile cu Victor Ponta sunt vandalizate....

Pesediștii din Timiș se plâng că panourile cu Victor Ponta sunt vandalizate. Ce apel a făcut deputatul Florin Bîrsășteanu

3
DISTRIBUIȚI

vandalizare 01

Mai multe panouri electorale ale PSD au fost “vandalizate” în județul Timiș, a atras atenția, astăzi, deputatul Florin Bîrsășteanu. Pesedistul spune că “am descoperit mai multe panouri distruse, deteriorare, mâzgălite, ironizate, cum vreți să le spuneți. Nu vrem să aducem acuze nimănui, dar nu putem să nu observăm că doar panourile candidatului nostru au fost vandalizate. Avem și dovezi”. Tocmai de aceea, Florin Bîrsășteanu face un apel la “toți competitorii electorali” la fair-play.

Pesedistul s-a lăudat că pentru candidatura la președinție a lui Victor Ponta și-au arătat susținerea mai multe personalități naționale și internaționale, așa cum este Sorin Oprescu, Radu Beligan, Helmuth Duckadam, dar și premierii din Moldova, Belgia, Serbia sau Albania.


În final, Bîrsășteanu a anunțat, în cadrul conferinței de presă de astăzi, că PSD Timiș și-a propus “să scoată un scor foarte bun la aceste alegeri prezidențiale, un scor istoric pentru județul Timiș. Timișoara nu a fost niciodată pe primul loc la alegerile prezidențiale, nici măcar atunci când a ajuns Vadim Tudor în turul al doilea. Eu cred că oamenii nu pot fi păcăliți. În cămara noastră e ordine ca în cămara neamțului, deci acesta nu poate să fie un argument de care electoratul să țină cont”.

3 COMENTARII

  1. Ce cauti tu Florica in troaca asta, sincer nu stiu. Un lucru stiu sigur – ca voi singuri ati vandalizat afisele ca sa va dati victime. Se stia de aseara ca o sa faceti actiunea asta cu niste tineri de la TSD. E dupa strategia voastra de campanie care s-a discutat pe data de 18 septembrie la sediul PSD Timis, chiar la ora 12.30. Sa fiu mai exact a fost ora 12.46 cand s-a discutat capitolul cu autondalizarea afiselor lui Ponta. Mai vrei sa spun Florica? Abia astept noaptea de duminica si turul 2;)

  2. Corect, au dreptate! Lasati fratilor panourile in pace, ele nu au nici o vina. Daca ar trebui vandalizat ceva, ar trebui vandalizat candidatul nu panoul. Prindeti-l pe victor viorel si instalati-i niste rosii stricate (se mai gasesc si sint ieftine) in mecla aia de sobolan plagiator. Nu vandalizati panourile ca sint facute tot din banii nostri 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.