Peste 500 de șoferi timișeni sancționați în weekend. Pentru ce s-au dat...

Peste 500 de șoferi timișeni sancționați în weekend. Pentru ce s-au dat cele mai multe amenzi

0
DISTRIBUIȚI

rutiera 18

A plouat cu amenzi și dosare penale weekend-ul trecut în urma unei acțiuni desfășurate de polițiști în vederea prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere. Cele mai multe amenzi le-au primit șoferii care au apăsat prea tare accelerația.

Zilele trecute au fost aplicate în total 546 de sancțiuni, 308 dintre acestea pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.


Șapte șoferi s-au ales cu dosare penale pentru că fie se aflau sub influența băuturilor alcoolice, fie nu dețineau permise de conducere, fie s-au deplasat cu autovehicule neînmatriculate.

Alți 39 au rămas fără permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi depăşirea limitelor legale de viteză. Polițiștii au mai sancționat 80 de șoferi care nu au purtat centura de siguranță și au retras opt certificare de înmatriculare. În săptămâna care tocmai a început agenții de circulație se vor afla la datorie și vor continua acțiunile pe raza județului Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.