Peste o mie de bicicliști de toate vârstele, printre care și un...

Peste o mie de bicicliști de toate vârstele, printre care și un bătrân de 82 de ani, la plimbare pe străzile Timișoarei în cadrul evenimentului „Numărătoarea de Toamnă” GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-133329654">

verde pentru biciclete

Copii, mămici și tătici cu micuți pe portbagaj, tinere îmbrăcate în ținute cochete și cu flori în coșuri, persoane în vârstă, și nu numai și-au dat întâlnire, astăzi, pe platforma Timco de pe strada Circumvalațiunii, pentru a sărbători alături de „Verde pentru Biciclete” șase ani de existență. În total, peste o mie de iubitori ai mersului pe două roți de toate vârstele, o bună parte „înarmați” cu baloane colorate, s-au plimbat cu bicicleta pe străzile orașului în cadrul evenimentului „Numărătoarea de Toamnă 2014”.

Printre participanți s-a numărat și Francisc Benac, un timișorean de 82 de ani, care ne-a mărturisit că în fiecare zi se urcă pe bicicletă. „Am venit să particip la plimbare din curiozitate, e pentru prima dată, mai faci o mișcare. Pentru mine bicicleta e foarte importantă, în fiecare zi mă duc și fac cumpărăturile cu bicicleta și bag ce am cumpărat în portbagaj și nu car cu mâna, fac și sport, e bine și pentru sănătate și fac mișcare pentru corp. Am bicicletă de mic copil, am avut și motocicletă, și mașină, dar la bicicletă nu renunț”, ne-a spus zâmbind Francisc Benac.

Voluntarii „Verde pentru Biciclete” nu doar i-au scos pe timișoreni afară din casă la o plimbare pe două roți, ci odată ajunși la finalul traseului, în Piața Victoriei, i-au provocat să participe la „Jocurile Copilăriei”. Șotron, baba oarba, elastic, coarda, v-ați ascunselea, fripta, prinsa, Țară, țară vrem ostași, telefonul fără fir, Flori, fete și băieți – acestea au fost doar câteva dintre jocurile la care au luat parte bicicliștii, pe strada Mărășești.

„Îi încurajăm pe participanții de la pedalare să își facă fotografii în timpul plimbării pe biciclete și să ni le trimită în decursul zilei de astăzi pe adresa de email contact@pedaleaza.ro. Acestea vor fi supuse voturilor online pe pagina www.fb.com/verdepentrubiciclete, iar cele mai populare trei fotografii vor câștiga câte un voucher în valoare de 700 de lei pentru recondiționarea bicicletei în atelierul Bicicle TeMe”, au anunțat reprezentanții „Verde pentru Biciclete”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.