Pizzeria Poli, cuprinsă de un incendiu violent. UPDATE Ce spun martorii despre...

Pizzeria Poli, cuprinsă de un incendiu violent. UPDATE Ce spun martorii despre posibila cauză a incendiului FOTO

0
DISTRIBUIȚI

incendiu (10)

Cunoscuta pizzerie Poli de pe Calea Aradului din Timișoara a fost cuprinsă de flăcări în această seară. Incendiul a izbucnit la acoperișul clădirii în zona bucătăriei.

După ce s-a sunat la 112, pompierii au ajuns la fața locului cu 2 autospeciale. Incendiul violent a distrus acoperișul localului, clienții fiind evacuați imediat. Circulația pe Calea Aradului a fost blocată de intervenția autospecialelor cu apă și spumă. Pompierii militari au reușit stingerea focului, care însă a distrus acoperișul pizzeriei Poli.

UPDATE Potrivit martorilor, incendiul ar fi izbucnit din bucătăria localului, iar în momentul în care fumul s-a extins toți clienții, dar și angajații au fost evacuați.


Unii martori spun că o tigaie cu ulei ar fi luat foc deasupra hotei și de acolo s-a extins până la horn. „Cred că din cauza uleiului a luat foc. Hota cum a fost plină cu ulei s-a aprins și apoi a izbucnit, vă spun, dintr-o dată. Noi am chemat niște băieți de la electrică și au venit cu apă și au stins”, a spus o angajată a pizzeriei Poli. Din cauza vântului flăcările s-au extins și au cuprins mare parte din acoperiș, dar în interior nu au existat pagube. Circulația pe străzile Alexandru Ioan Cuza și Demetriade a fost blocată aproximativ o oră, iar coada de mașini și de mijloace de transport în comun a ajuns până la intersecția din Mărăști. „Am intervenit la stingerea unui incendiu produs la acoperișul unei pizzerii cu două autospeciale cu apă și spumă cu o autoscară și două ambulanțe de descarcerare. Incendiul a provocat pagube la acoperiș în proporție de 50%. Intervenția a fost destul de grea din cauza fumului foarte mult care a îngreunat vizibilitatea” a declarat plutonier major Andrei Zițac din cadrul ISU Banat. Specialiștii vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza producerii incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.