Plai a fost nominalizat din nou la Festival Awards. Află cum poți...

Plai a fost nominalizat din nou la Festival Awards. Află cum poți vota și tu

0
DISTRIBUIȚI

plai

Festivalul Plai a fost din nou nominalizat la Festival Awards, la secţiunea Best Small Festival. Încă din 2012, evenimentul a fost nominalizat printre cele mai bune festivaluri din Europa și a fost singurul din România care a ajuns în finală. Acum, amatorii Plai pot să voteze pentru a-l transforma în unul dintre câștigătorii Festival Awards 2014.

„Încă din 2012, festivalul nostru – realizat 100% de voluntari – a fost nominalizat printre cele mai bune evenimente organizate în Europa și a fost primul eveniment din România care a ajuns în finală.


Acest lucru ne onorează și ne obliga să creștem, an după an, oferta festivalului. Ne dorim cât mai multă susținere, atât din partea celor care au participat la PLAI cât și din partea celor care vor sa ne viziteze pe viitor”, spune Andreea Iager-Tako, voluntar și co-fondator PLAI.

Cei care vor să susțină Plai, în competiția pentru Best Small Festival, au la dispoziție trei săptămâni pentru a face acest lucru. Tot ce trebuie să facă este să voteze accesând acest link. Pentru a vota nu e nevoie de mai mult de două minute. Aceasta este prima etapă a votului, urmând ca după stabilirea preferințelor să se decidă lista festivalurilor care intră în primele 10 ale Europei.

Cea de-a noua ediţie a festivalului de artă, muzică şi multiculturalitate Plai, a avut loc în perioada 12 – 14 septembrie, la Muzeul Satului Bănăţean şi a cuprins trei zile de concerte în aer liber, spectacole de teatru, dans, workshop-uri, ateliere de măiestrie, activităţi culturale şi proiectii de filme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.