Primarul Nicolae Robu, un nou atac la Stoia: „Un individ care are...

Primarul Nicolae Robu, un nou atac la Stoia: „Un individ care are tupeul să stea la echipa executivă ca viceprimar, dar să nu stea la vot” UPDATE Conflict deschis în plen

0
DISTRIBUIȚI

Veniturile Horticultura au fost, astăzi, un bun motiv ca primarul Timişoarei, Nicolae Robu, să îl atace din nou pe viceprimarul PSD Traian Stoia. Acesta a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că „să vă explic despre Horticultura. Din septembrie 2010 până în august 2012 s-au încasat 17,5 milioane de lei pentru celelalte sectoarele necentrale. Din septembrie 2012 până sept 2014 s-au plătit 5.5 milioane de lei cu două milioane mai puțin decâ s-a plătit înainte”.

Trecând şi la societatea la care primăria e acţionar principal, primarul a mai spus că „să vedem cum e şi cu Horticultura despre care PSD face o adevărată demagogie cu un individ care are tupeul să stea la echipa executivă ca viceprimar, dar să nu stea la vot.


Pe zona centrală Horticultura a încasat din septembrie 2010 până în august 2011 8.7 milioane, 2011 – 2012 8. 5 milioane, 2012 -2013 8.7 milioane și 2013 – 2014 11,4 milioane de lei. Cine dă de muncă Horticultura, noi sau ei?”, a spus Robu. Anterior, Robu i-a cerut lui Stoia să demisioneze din funcţia de vicperimar, acuzându-l că nu este solidar cu echipa de conducere a Primăriei Timişoara.

UPDATE Conflictul dintre primarul Nicolae Robu şi viceprimarul Traian Stoia a izbucnit în plen. Edilul l-a somat public pe Stoia” să aducă diploma, dacă nu are nu e problemă, că putem angaja şi oameni fără studii superioare”.

Stoia i-a replicat edilului că „nu aţi cerut niciodată, e prima dată când o daceţi, domnule Robu. Acuma o să aduc, că aţi cerut-o prima dată”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.