Primarul Robu acuzat de ABUZ ÎN SERVICIU, la PRESSALERT LIVE. Ce ordin...

Primarul Robu acuzat de ABUZ ÎN SERVICIU, la PRESSALERT LIVE. Ce ordin aberant le-a dat directorilor din primărie legat de viceprimarul Stoia

3
DISTRIBUIȚI

 

nicolae robu si traian stoia profil

Primarul Nicolae Robu continuă seria atacurilor  împotriva viceprimarului pesedist Traian Stoia. După ce l-a lăsat fără secretară și i-a luat majoritatea atribuțiilor, primarul Robu vrea să se asigure că secundul său va fi izolat și de angajații din primărie. Deputatul PSD, Sorin Grindeanu, a făcut o dezvăluire incredibilă în această seară la PRESSALERT LIVE. Grindeanu spune că viceprimarul Traian Stoia i-a povestit că zilele trecute edilul-șef al urbei de pe Bega i-a băgat în ședințe de urgență pe directorii de servicii din administrația locală.


Motivul nu a fost vreun proiect de anvergură al orașului, ci pentru a le transmite o directivă clară: să nu mai calce în biroul viceprimarului social-democrat sau să mai discute cu acesta.

„A avut loc o ședință la domnul Robu în birou, cu toți directorii, ca să le interzică să mai intre la domnul Stoia în birou. Am informația de la domnul viceprimar Stoia, care a primit-o de la anumiți directori din primărie. Domnul Stoia este un primar ales democratic, aici e vorba e un vot al majorității consilierilor locali, nu de dorințele domnului Robu. Am luat și eu legătura cu unii dintre directori și mi s-a confirmat informația. S-a ajuns chiar la situații hilare. Îmi povestea unul dintre acești oameni că dacă îl vede pe domnul Stoia venind, încearcă să se ascundă, pentru a se feri și de furia primarului, dar și pentru a evita o situație neplăcută în fața viceprimarului”, a explicat Grindeanu.

Deputatul spune că un asemenea gest, dincolo de ridicolul situației, are și o latură penală, care ar trebui reclamată”eu l-am îndemnat pe domnul Stoia să vorbească cu acei directori și să îi facă împreună plângere pentru abuz în serviciu. Sper că vor avea curaj și unii dintre directorii cu care am vorbit să ia atitudine împotriva acestei atitudini anormale”.

 

3 COMENTARII

  1. Eu cred ca dl ROBU are grave probleme cu CAPUL, începe sa devină paranoic, ii este frica de toată lumea, astea sunt semnele dinaintea arestarii !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.