Radu Ţoancă despre anchetarea greilor PSD Ilie Sârbu şi Viorel Hrebenciuc: „este...

Radu Ţoancă despre anchetarea greilor PSD Ilie Sârbu şi Viorel Hrebenciuc: „este o campanie cu cătușele pe masă”. Ce surpriză le promite liberalilor VIDEO

8
DISTRIBUIȚI

ilie sarbu mana p

Consilierul local al PSD Timiş s-a ferit să comenteze pe tema acuzaţiilor aduse de procurori colegilor săi de partid Ilie Sârbu şi Viorel Hrebenciuc, care ieri au fost la DNA Braşov, unde au fost puşi sub acuzare pentru fapte de corupţie într-un dosar de retrocedări.

„Nu știu speța, de obicei aceste lucruri trebuie lăsate în pace pentru că sunt incipiente. Este o campanie cu cătușele pe masă. Eu nu am văzut așa ceva de 25 de ani de când sunt în presă sau în politică.


În fiecare zi vorbim fie de agenți 007 acoperiți fie de dosare penale. Eu spun că sunt lucruri subiective care nu mai au de-a face cu agenda publică”, a spus Ţoancă. Catalogând acţiunile ca fiind „telejustiție”, Ţoancă a mai declarat şi că „la toate partidele există astfel de cauze, dar ar fi bine să ia o pauză să nu se mai juxtapună cu campaniile electorale. (…) Deși la modul în care se întâmplă în care tot spectrul politic este afectat de tot felul de scandaluri este greu de spus că președintele nu își folosește serviciile pentru răfuieli electorale”.

Legat de ipoteza curăţirii PSD, Ţoancă a făcut o glumă şi a comentat că „pe logica dumneavoastră, oameni ca mine, ca Adam Crăciunescu, Ilie Sârbu, ar trebui să facă un pas înapoi și să se curețe astfel partidul”.

Chiar şi aşa, psedistul e sigur că Ponta nu va avea de pierdut de pe urma acestor evenimente. „Nu știu cât vom pierde în următoarele două săptămâni. Din cercetările sociologice, colegii din zona dreptei vor avea o surpriză foarte neplăcută, de genul celei de la europarlamentare sau de pe colegiul III Timișoara”. Pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale, Ţoancă a dat un scor de 40% pentru Ponta pe Timiş, cu o marjă de eroare de 3%, iar pentru al doilea tur 52% la 48% este scorul cu care Ţoancă spune că Ponta îl va bate pe Iohannis.

8 COMENTARII

  1. Voi PSD cu Toncu cu. tot. vreti contabil sef LA cadastru pe Tatarici due LA Milutinovici as puteti fura fara griji doar e campanie si trebuie.Rusine Toanca.

  2. Ar fi cazul sa va dati la o parte Sarbu Bojin si Caprariu Ioan Petru Director de o viata la Casa de Pensii Timis a trecut vremea voastra sunteti prera afaceristi si smecheri Va va veni rindul la toti mafiotii din Timis

  3. O sa i vina randu si lu Caprariu ca nu i asa curat cum vrea sa para arata cu degetu spre altii da la el gunoiu e pana in grinda . Pensipnari cu adeverinte contrafacute boli inexistente si cate altele facute de el si jurista lui Negru sefa de birou da are un om in subordine numa pt spor . Nu prejudiciaza statu si cate altele in 30 de ani . Cautatil merita!

  4. Psd penali , hoti, calai. Sarbu cu frati , craciunescu,idolu, dumitrascu, caprariu,toanca,casai si inca multi alti trebuie urgent sa mearga la brutarie. Urmaritii penali „boierii” de la PSD cei mai mari furaciosi

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.