Record marca Poliţia Locală Timişoara: al cincilea om prins rupând muşcatele lui...

Record marca Poliţia Locală Timişoara: al cincilea om prins rupând muşcatele lui Robu pe Podul Michelangelo

4
DISTRIBUIȚI

jardiniere-1-640x360

Poliţia Locală e pe cale să stabilească un nou record, graţie ideilor edilului şef Nicolae Robu. După ce anul trecut a trimis agenţii la păzit de palmieri în trei schimburi, acum e de notorietate faptul că poliţia locală păzeşte printre alte obiective de interes şi muşcatele primarului, amplasate pe Podul Michelangelo Iar rezultatele muncii agenţilor nu se lasă aşteptate.

Deja al cincilea cetăţean a fost prin vadalizând givecele de pe pod Poliţia Locală transmite că agentul care patrula azi-noapte în zonă “a depistat încă o persoană care a aruncat de pe pod un ghiveci cu flori din cele amplasate pe balustradă.


Imediat s-a trecut la legitimarea acestuia, stabilindu-se că se numește C. Neculai, are 42 de ani, cu domiciliul în Timișoara. Cel în cauză a fost predat pentru continuarea cercetărilor polițiștilor de la Secția 1 sub aspectul infracțiunii de distrugere. Până acum alte patru persoane care au aruncat peste pod jardinierele cu flori sau au smuls florile au fost depistate pe polițiștii locali”.

Poliţia încheie cu un apel marca Robu, de păstrare a curăţeniei în oraş.

4 COMENTARII

  1. Pai daca COJAN e POLITIST si cumuleaza pensia de 5000 roni cu salariul de 6000 roni plus prima de 12000 roni la 3 luni de ce nu il cerceteaza el. Pentru ca NU POATE LEGAL. CA el mai sunt acolo BALAN.HADA si altii. Pai domnul ROBU COJAN VA BAGA LA BUZUNAR la VENITURI. Are si cheltuieli mari cu AGENTELE.Pe linga salariu mai are si alte venituri ca deaia e SEF la LOCALA.SE lauda la prieteni ; ROBU nu se BAGA peste mine ca el e inginer eu sunt MILITIAN asa ca eu decid.

  2. Daaaa!Teribils realizare marca Prostia Locala ,pastorita de cel mai troglodit specimen Cojan*Co!Cu amenzile cocalarilor locali te stergi la fund! Cautati un pic pe google ca o sa gasiti si modele de contestatii si mai ales pe avocat.net.Odata ce incasarile din amenzi sunt sun 1% ma intreb cui foloseste prostia locala?cetatenilor in nici un caz!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.