Salarii mai mari cu 100 de lei pentru mii de angajați din...

Salarii mai mari cu 100 de lei pentru mii de angajați din spitalele din Timiș. De ce se gândesc, totuși, să protesteze sindicaliștii

0
DISTRIBUIȚI

După ce Federația Sanitas a amenințat cu proteste, guvernanții au decis să crească salariile angajaților din sistemul sanitar și de asistență socială cu 100 de lei brut, de la 1 ianuarie 2015. Totuși, reprezentanții Sindicatului Sanitas din Timiș nu cred în vorbele guvernaților și spun că vor renunța la ideea de a protesta doar atunci când vor vedea că a apărut o ordonanță de Guvern în acest sens.

„În jur de 220.000 de salariați din sănătate din întreaga țară ar urma să primească un salariu mai mare de la 1 ianuarie 2015.


Nu am renunțat la proteste. Ni s-a spus că miercuri va fi promovată o ordonanță de Guvern în care va scrie negru pe alb că salariile vor fi majorate cu 100 de lei. Dacă nu se întâmplă acest lucru, joi vom fi pregătiți de proteste”, a spus Livius Cârstea, președintele Sindicatului Sanitas, filiala Timiș.

În spitalele din județul Timiș lucrează aproape 7.000 de persoane, care ar urma să primească un salariu mai mare de anul viitor.

medic1

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.