Șantierul pentru centura de sud a Timișoarei ar putea fi deschis anul...

Șantierul pentru centura de sud a Timișoarei ar putea fi deschis anul viitor. Ce detalii a dat, la PRESSALERT LIVE, președintele consiliului județean VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

bojin02_resize-640x426

Unul din subiectele preferate al politicienilor din Timiș în această campanie electorală este fără dubii absența centurii de sud a Timișoarei din Masterplanul General de Transport. Lupta s-a dus între primarul Nicolae Robu, PNL și șeful CJT, Titu Bojin, PSD. În vreme ce Robu s-a pus pe strâns semnături pentru ca premierul Victor Ponta să includă centura în masterplan, Bojin a dat asigurări că de la București vor veni bani pentru acest proiect.

Bojin a spus, la PRESSALERT LIVE că „centura Timişoarei este prinsă. Este finanţată, are proiectul realizat şi este finanţată.


Nu mai are ce să caute în Masterplanul viitor, care poate fi aprobat peste trei ani. O să fie în acestă săptămână premierul la Timişoara. Eu am fost personal la dezbaterea masterplanului. Este finanţată. Începând de anul viitor începe licitația direct”.

Șeful CJT a mai adăugat și că „am transmis la Ministerul Transporturilor pentru Centrul Intermodal confirmarea că locaţia este la Remetea şi că are toate aprobările de finanţare. Vine pe anul viitor. Centura are finanţare pe 2007 – 2014, de asta nu vine”.

Atacurile la adresa lui Robu au fost nelipsite. Bojin a spus că primarul Timișoarei este prins „într-un cleşte al minciunii și pentru spital și pentru biblioteca universităţii. (…) Dânsul poate să spună că nu a primt 1.400 de miliarde? În 2013 pe 2014 şi el și eu ca şef al CJ şi prefectul am dormit linştiţi că au fost bani de căldură. S-au deschis proiecte. Cum le deschizi dacă legea spune că dacă ai arierate nu le poţi deschide fără să închizi arierate. Nu a găsit domnul Robu o comoară de la turci”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.