Şefa PC Timiş, Maria Grapini, e sigură că Ponta nu iese preşedinte...

Şefa PC Timiş, Maria Grapini, e sigură că Ponta nu iese preşedinte din primul tur

5
DISTRIBUIȚI

Maria_Grapini-640x3601

În vreme ce la nivel european şefa PC Timiş are ca misiune stoparea muncii la negru, la nivel local Maria Grapini se arată plină de energie cu privire la campanie electorală aflată în plină desfășurare.

Europarlamentarul a declarat că „despre campania electorală nu avem nicio problemă, lucrăm cu PSD sper să ducem campania foarte bine până la capăt.


Trebuia ca din primul tur candidatul nostru să iasă preşedinte, dar e bine şi din turul doi. Vom susţine candidatul nostru Victor Ponta. Nu spun asta pentru că suntem aliaţi, dar oamenii de dreapta nu îmi inspiră încredere prin prisma trecutului lor. Cred că experienţa pe care a avut-a ca şi prim-ministru îl recomandă pe Victor Ponta pentru preşedinţie”.

Grapini a profitat de ocazie pentru a-l critica şi actualul preşedinte Traian Băsescu. „Mi se pare că declaraţiile domnului Băsescu sunt ieşite din decor. Este de neînchipuit ca un preşedinte să iasă atât de des. Preşedintele Germaniei de câte ori face conferinţe? La noi Băsescu se leagă de orice: deputaţi, comisii, profesori care sunt leneşi că lucrează patru ore. Am avut un sentiment de jenă că preşedintele nostru s-a ocupat atâta timp cu aşa ceva”.

5 COMENTARII

    • bai vaco.
      da dice nu respectz batrani chiara dache or fo comonisti?
      ca tzor dat atunci garsonera si buteliii daragaz. deci o fo buna tovarasa secretar bob pcr.
      ce daca ie batrana acuma ca tov grapini iera o tovarasa buna. ce batranii n-au voe sa fie ales in organele de conducere?

  1. nu avem nici cel mai mic regret pentru faptul ca oameni cu un asemenea vocabular nu ne sunt sustinatori… preferam oameni cu mici lacune gramaticale, dar specialisti in domeniu, decat cu asemenea caracter…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.