„Cei care se ocupă de cultură în Primăria Timişoara parcă sunt deasupra...

„Cei care se ocupă de cultură în Primăria Timişoara parcă sunt deasupra tuturor”. Adrian Negoiţă, dezvăluire ȘOC despre trecutul său VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

adrian_negoita5

Membru vechi în PSD Timiş, șeful Comisiei de Cultură a Consiliului Judeţean Timiş, Adrian Negoiţă, consilierul a povestit la PRESSALERT LIVE că „eu am fost cel care a făcut primul miting împotriva lui Năstase şi am strigat jos Guvernul. În 2003, CNSLR Frăţia făcea prima pichetare a Prefecturii Timiş”.

Fost sindicalist, Negoiţă a spus că a ajuns şeful al comisiei de cultură după ce a fost ales consiler judeţean în mandatul 2008 – 2012. Mulţumit de felul în care a gestionat comisia pe care o conduce, dar şi de faptul că CJT a ajuns să aibă o mai mare selectivitae în raport cu proiectele pe care le finanţează, Negoiţă a spus că în ceea ce priveşte candidatura Timişoarei la titlul de Capitală Culturală Europeană CJT are o problemă.


„Nu am reuşit să stăm la masă cu primăria pe acest subiect, dar nu pentru că cineva ne-a pus o barieră. Cei care se ocupă de cultură în Primăria Timişoara parcă sunt deasupra tuturor. (…) În luna septembrie au fost spectacole. Lumea fugea de la unul la altul, unul ţinut de noi, altul de ei. Nu e normal să nu avem un calendar comun”, a spus Negoiță.

Mai mult pesedistul susţine că a încercat să comunice cu primăria pentru a stabili un program. „Este un sistem de lucru care s-a transmis din gerenaţie în generaţie la primărie. O să încercăm să spargem problema. Eu am făcut adrese acum doi şi trei ani să încercăm să ne împărţim evenimentele. Am primit o hârtie nesemnată cu nişte date. Era domnul viceprimar Dan Diaconu, el nici nu ştia despre ce e vorba”, a mai spus pesedistul. Negoiță spune că va face diligențe pentru a avea o discuție serioasă cu responsabilii din primărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.