Şeful PSD Timiş, Titu Bojin, la PRESSALERT LIVE, despre primarul Nicolae Robu:...

Şeful PSD Timiş, Titu Bojin, la PRESSALERT LIVE, despre primarul Nicolae Robu: „Politica e curvă, eu nu am ştiut că şi alţii sunt” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

bojin robu 3

Şeful PSD Timiș l-a atacat dur pe primarul Timișoarei, Nicolae Robu. După ce în ultima perioadă Bojin s-a remarcat prin discursuri fine la adresa lui Robu în această seară, în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE, Bojin s-a dezlănțuit.

„Domnul Robu cred că a pierdut puţin busola din punct de verde politic. La domnul Stoia să ajungi în situaţia să îi iei jucăriile ca la copii. Secretarele, şoferul şi probabil o să îi ia şi telefoanele. Ceea ce nu e corect. O să rămână cu un televizor la care să se uite până la finalul mandatului. Eu l-am avertizat ca şi colaborator şi ca şi coordonator din partea CJT să încerce să depăşească temerile şi supărările politice. Se simte frustrat în ultima vreme că timişoreii văd ce cântă la chitară şi sunt sătui de discuţii şi probleme”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș.

Acesta a mai adăugat și că primarul Nicolae Robu nu ar trebui să se victimizeze atât de mult. „Politica e curvă, eu nu am ştiu că şi alţii sunt. Dacă dânsul crede că a intrat în politică trebe să accepte orice epitet se pune politicii.


Domnul Robu a avansat foarte mult în acestă postură politică. Cred că ar trebui să ridicăm capul din noroi şi să ne uităm şi la alţii să fim mai cu sufletul lângă cei care au probleme”, a declarat Bojin la PRESSALERT LIVE.

Mai mult, șeful PSD Timiș i-a transmis edilului timișoarean că „în campanie electorală domnul viceprimar Traian Stoia a fost cu mine pe stradă şi a umblat cu mine să îi câștige voturi, domnul Robu fiind într-o stare a sănătăţii pe care nu o doresc nimănui. Acum ne face în fel și chip, ciuma roşie. (…) Oameni precum domnul Stoia au contribuit la alegerea domniei sale ca primar. Probabil acum Robu era pe la universitate ceva că rector nu mai putea să fie”.

„În Timișoara eu am avut 55.000 de voturi și domnul Robu 48.000, ca să ne înțelegem cine pe cine a tras. În condițiile astea sigur că mă doare când văd că domnul Robu ne denigrează oamenii, își bate joc de un om ca și Stoia, care o avea păcatele lui, dar e un om muncitor, un om corect, care de dimineața până seara se luptă”, a mai spus Titu Bojin.

Ipoteza șefului CJT pare să fie împărășită și de fostul primar Gheorghe Ciuhandu, care într-o discuție recentă i-ar fi spus lui Titu Bojin că nu înțelege cum Robu a ajuns primar. „«Eu nu am reuşit să înțeleg cum ați reușit să îl faceţi primar», mi-a spus domnul Ciuhandu. I-am răspuns că «nu ați canidat și noi am fost într-o alianţă prea puternică»”, a povestit Bojin. Conform șefului CJT, Ciuhandu s-a plâns că Robu își asumă merite pentru proiecte ale vechii administrații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.