Senatorul Ilie Sârbu, despre Nicolae Robu, la PRESSALERT LIVE: „E un narcisist,...

Senatorul Ilie Sârbu, despre Nicolae Robu, la PRESSALERT LIVE: „E un narcisist, nu are caracter din punctul meu de vedere” VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

 

ilie sarbu la pressalert live (5)

Atac dur al senatorului Ilie Sârbu, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, la adresa lui Nicolae Robu. Pesedistul a declarat despre primarul Timișoarei că este un „narcisist” și un om „lipsit de caracter”, nemulțumit fiind de atitudinea pe care Nicolae Robu o are față de PSD.

„E un narcisist și se manifestă ca atare, se uită în oglindă, se vopsește, se piaptănă. Nu e atac la persoană, sunt constatări. Sper ca Nicolae Robu să nu cadă în Bega tot uitându-se la imaginea lui. E un narcisist și nu aș vrea să dau exemple care chiar sunt, pentru mine, dezgustătoare”, a afirmat Ilie Sârbu. Senatorul PSD îi bate obrazul lui Nicolae Robu, și asta pentru că, consideră el, „nu poți cu oamenii care te-au adus în funcția în care ești să vii cu minciuni de genul ăsta.


Spun că domnul Robu nu are caracter, din punctul meu de vedere”.

Pesedistul mai este de părere că primarul Timișoarei este doar un „pribeag în politică. La tot ce înseamnă proiecte în Timișoara, în primul rând, nu e dânsul artizanul, ci fostul primar Ciuhandu și fostul viceprimar. Ei s-au ocupat de proiecte, și a venit dânsul acum. Dar cum poți să minți cu atâta dezinvoltură? Nu are viitor politic, este un om care deja acum se comportă în proporție de 30 – 40% ca Traian Băsescu”.

În ceea ce privește cei cinci milioane de lei de la Guvern pentru noul corp al Spitalului de Copii „Louis Țurcanu”, Ilie Sârbu a ținut să precizeze că banii s-au dat și consideră că edilul șef doar spune „minciuni electorale, dar oamenii se vor lămuri”. Senatorul a vorbit și despre centura de sud a Timișoarei, care nu a fost inclusă în Masterplanul General de Transport. „Vă spun că se va face centura de sud. În mod sigur, finanțările încep de anul viitor”, a conchis Ilie Sârbu.

3 COMENTARII

  1. Baii 1cojones, acasa in banat pt tine inseamna doar la hotel temeswar la fratii Begagrup! Ti ai batut joc de tot judetul asta marioneta comunista ce esti! Timisul nu va vota P S D !

  2. Vai-vai-vai…DAR MINT PESEDISTII ASTIA CU O SENINATARTE INFIORATOARE! Pai domnu’ Sarbu, esti lins in posterior de o suita de oameni din Timis.Pe unii simbriasi scribalai i-ai caftanit cu functii „la stat”. Dar pentru Timis (stii,judetul ala in care vii o data la patru ani ca sa iti reinnoiesti mandatul de senator) nu faci nimic? Plagiatorul ala ordinar de gineri-tu e prim-ministru, ceva bani pentru niscaiva spital regional,centura,spital de copii,stadion, sala-arena…etc, gasim si noi? Din tot purcoiul ala de bani pe care il varsa Timisul la Bucuresti primim si noi ceva? SAU TOTUL SE DRENEAZA CATRE CRAIOVA,CLUJ SI IASI PENTRU CA AIA AU LOBBY MAI BUN?ESTI PENIBIL TATAIE, RETRAGE-TE, TU SI TOATA FAMILIA TA POLITICA MAFIOTA!

  3. Omul asta vorbeste care nu a facut nimic .. domnul raspopit ca el a fost preot… el a ordonat sa se inchida usile catedralei pe timpul comunismului nu Mitropolitul Nicolae Corneanu care nici nu era in tara… asta e nu e de jignit astia suntem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.