Sfat pentru politicieni, la PRESSALERT LIVE, din partea actorului Ion Rizea: „Să...

Sfat pentru politicieni, la PRESSALERT LIVE, din partea actorului Ion Rizea: „Să nu uite că sunt oameni”. Ce întrebări au conducătorii TNT pentru candidații la președinție VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

ion rizea la pressalert live04_resize

Directorul Teatrului Național din Timișoara, Ada Hausvater și actorul Ioan Rizea, cei doi invitați la emisiunea PRESSALERT LIVE, difuzată în această seară din studioul HDV, le-au adresat câte o întrebare celor 14 candidați la președinția României, iar în același timp le-au dat și un sfat.

„De ce crede fiecare dintre ei că numai el poate conduce acest popor, compus din oameni atât de diferiți, cu proveniențe diferite, de religii diferite, de orientări diferite, ce ar putea face el cu acest popor, într-un astfel de moment în care oamenii clocotesc și de ce ar fi el, sau ea, de ales față de celălalt?”, a fost întrebarea pe care Ada Hausvater le-a adresat-o candidaților.

Sfatul pe care directorul Teatrul Național din Timișoara l-a transmis este următorul: „Mă întorc la Mihail Kogălniceanu.


Simt nevoia să mă întorc în spate și să spun să mai citim puțină istorie și că ar fi cazul ca oricare dintre ei, când depun un jurământ, sau când intră într-o funcție publică să știe că au o responsabilitate față de oamenii pe care îi vor conduce. În momentul în care dețin o funcție, trebuie să respecte funcția pe care o au”.

Actorul Ion Rizea a început cu sfatul și a spus că „îi sfătuiesc să nu uite că sunt oameni. Și pentru că sunt oameni, indiferent de ce funcții avem, suntem la fel, cu bune și cu rele și nu suntem invincibili din orice punct de vedere. Aș întreba care ar fi primul lucru pe care îl fac în calitate de președinte al României. Cred că răspunsurile lor m-ar putea face să îmi schimb votul”, a afirmat Ion Rizea, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.