Soluţia INGENIOASĂ găsită de proprietarii unor apartamente din Timişoara, pentru a-şi renova...

Soluţia INGENIOASĂ găsită de proprietarii unor apartamente din Timişoara, pentru a-şi renova locuința. De ce spune viceprimarul Traian Stoia că s-ar crea un precedent periculos

3
DISTRIBUIȚI

anvelopare-blocuri

Locatarii unor imobile din Timişoara s-au dovedit a fi extrem de ingenioşi, pe banii municipalităţii. Viceprimarul Traian Stoia a spus că „pe strada Ion Ghica, numărul 19, apartament 16, strada Remus numărul 12, apartament 8 s-a constatat că apartamentele pomenite mai sus nu sunt locuite.


Au fost atenţionaţi cei de la asociaţia de proprietari că sunt necesare lucrări de reparaţii şi au fost în audienţă pentru a găsi primăria o soluţie ca ei să plătească în rate, intenţia iniţială era să plătească primăria tot. Au venit o delegaţia foarte serioasă cu un număr considerabil de persoane. Umează să vedem cum şi cât permite legea”.

Deşi primăria deţine un apartament acolo, Stoia spune că „ideea nu este una tocmai bună, asta pentru că s-ar crea un precedent al naibii de periculos pentru că în condiţiile acceptării variantei acesteia toată lumea ar da năvală să ceară bani”.

3 COMENTARII

  1. Nu inteleg ,daca ai un apartament intr-o casa, nu trebuie sa-l intretii daca te cheama primarie? Cine ai vrea sa plateasca dle „viciu”? Nu proprietarul?

  2. Fiind una dintre persoanele in cauza, locatara a unui apartament in imobilul din STR.i.GHICA NR.19, (PERSOANA CARE A FACUT PARTE DIN ASA ZISA „Delegatie serioasa” COMPUSA din 4 personae),fac urmatoarea precizare: Nu am fost in audianta ptr a cere ceva de pomana, audienta locatarilor a fost in scopul de a face cunoscut edililor ca locuinta noastra nu stim exact ce statut are, adica daca este monument istoric si daca da, poate beneficia locatarii de un ajutor material in vederea consolidarii?
    ESTE VORBA DE IMOBILUL DIN STR ion ghica nr 19, colt cu str.T. vladimirescu,este un imobil frumos,impunator, dar cu o vechime de peste 100 de ani,ceea ce isi spune cuvantul.
    IMI PARE RAU DACA DU-L VICEPRIMAR SI ALAIUL SAU A INTALES GRESIT CEEA CE DE FAPT SE DOREA. iN ALTE ORASE UNELE CLADIRI ISTORICE SAU BUCURAT DE RENOVARE, RENOVARE SUPORTATA DE CATRE; govern, primarie si asociatie locatari….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.