Sport EXTREM chiar în centrul orașului. Cum i-a uimit „Balaurul din Transilvania”...

Sport EXTREM chiar în centrul orașului. Cum i-a uimit „Balaurul din Transilvania” pe timișoreni GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1497809106">

 

10_resize

Tensiune. Entuziasm. Senzație. Adrenalină. Aplauze. Transylvania Dragon, Flaviu Cernescu, iubește Timișoara, iar Timișoara l-a răsplătit, la rândul ei pe temerarul practicant de slackline. La o înălțime amețitoare, Flaviu Cernescu, a mers în această seară deasupra orașului, pe o coardă îngustă de doar doi centimetri, sub privirile a sute de timișoreni care au venit să vadă aventura extremă.

Vineri seara mulțimea a aplaudat extaziată în Piața Victoriei. Sportivul extrem Flaviu Cernescu a pășit, desculț, pe o coardă de slackline, între Hotel Timișoara și Teatrul Național. Mulți oameni l-au încurajat, de la sol, și l-au filmat. Flaviu Cernescu a fost filmat cu o dronă și o camera fixă, pentru că el este personajul principal într-un film documentar care promovează frumusețile Banatului și Transilvaniei.

Filmul se numește Transylvania Dragon sau Balaurul din Transilvania, care îl are erou principal pe Cernescu, un programator IT din Banat, a început să fi filmat la Timișoara și va continua, duminică, la Reșița. Acolo, Flaviu Cernescu va păși pe linie între cele două turnuri ale UCMR de la Mociur. Au 80 de metri înălțime și se găsesc la 45 de metri distanță unul de celălalt. Sportivul spune că traversarea liniei între ele ”va fi o mare provocare”.

Viitorul documentar va fi filmat într 10 şi 26 octombrie, iar echipa va parcurge practic întreg Banatul şi Transilvania, filmând o parte din cele mai renumite obiective turistice. Primul reper extrem al filmului a fost la Timișoara, unde Flaviu Cernescu a pășit pe o coardă în Piața Victoriei, între acoperișurile Hotelului Timișoara și Teatrului Național, iar al doilea reper este la Reșița, urmând și alte locați interesante din țară.

Filmul este produs de Western Transylvania Studios, cea mai tânără casã de producţie din vestul țãrii şi va fi regizat de Sabin Dorohoi, bãnãţean la origine, realizatorul celebrelor videoclipuri “Happy” din Reşiţa, Caransebeş, Bocşa, Herculane şi Anina. Sabin Dorohoi este laureat al peste 35 de nominalizãri şi premii internaţionale. Din cele treisprezece filme de scurtmetraj realizate, ultimele cinci (“Ghela” , “Visând la Galapagos” , “Clopotul”, “Fata din Transilvania” şi “Calea Dunãrii”) i-au adus cele mai multe distincţii internaţionale la festivaluri precum: Palm Springs, Reykjavic, Geneva, Chicago, TIFF, Roma, Regensburg, Sardenia şi Festivalul de film Est European din Hollywood.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.