Sunetul viitorului îi aduce la Timişoara pe Neverdogs. Vezi când va avea...

Sunetul viitorului îi aduce la Timişoara pe Neverdogs. Vezi când va avea loc petrecerea cu italienii care se bucură de un succes deosebit în Ibiza. VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

neverdogs

Sound of the Future îi aduce la Timişoara pe italienii de la Neverdogs, cei doi muzicieni care se bucură de un succes deosebit în Ibiza, evenimentul care se anunţă de neratat pentru fanii muzicii electronice urmând să se desfăşoare vineri 24 octombrie, de la ora 23, la Halele Fructus. Tommy Paone şi Marco De Gregorio şi-au început cariera de DJ în anii 90 în sudul Italiei şi au pus bazele proiectului Neverdogs în anul 2000 în Floranţa- În scurt timp, cei doi au fost invitaţi ca rezidenţi în mai multe cluburi din Italia.


În vara anului 2006 cei doi producători şi DJ au ajuns în Ibiza, fiind invitaţi să mixeze în cadrul celor mai celebre cluburi de acolo ca Privilege, Space, Zoo Project sau Underground. Primul lor material discografic a fost primit cu braţele deschise de către colegii de breaslă, track-urile lor fiind susţinute de nume ca Satoshi Tomiie, Pascal Feos, Steve Lawler, Richie Hawtin, Timo Maas sau Bushwacka. Sezonul de petreceri din 2012 le-a adus invitaţii de a mixa în cadrul celebrelor petreceri Music On din Amnesia Ibiza (cu Marco Carola) sau pentru petrecrile Senses din Ushuaia Ibiza.

Anul trecut, cei doi italieni au avut parte de gig-uri extraordinare la Vanilla Ninja din Moscova, DocShow în Bologna sau Egg London, dar şi un set cât se poate de apreciat în cadrul Miami Music Conference alături de Music On. Printre party-urile pe care le-au susţinut de-a lungul timpului se numără şi petrecerea privată a celebrei Naomi Campbell în India, unde au mixat după concerte susţinute de Diana Ross, Jamiroquai, Billy Idol şi Brian Ferry. În data de 20 octombrie, italienii au scos un nou E.P. numit Count Basic. Alături de ei, la petrecerea din Timişoara vor mai mixa Horatio şi Kool, iar biletele de intrare costă 20 lei până la miezul nopţii şi 30 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.