SURPRIZĂ pentru cei care au trecut în această dimineață pe bulevardul Cetății...

SURPRIZĂ pentru cei care au trecut în această dimineață pe bulevardul Cetății din Timișoara. Cu ce obiecte importante au plecat acasă FOTO

0
DISTRIBUIȚI

10717460_985016481514687_1860858539_n

Timișorenii care au avut drum în această dimineață pe bulevardul Cetății, au avut parte de o surpriză neașteptată. Unul dintre, probabil, noii locatari din blocurile de la intersecția Căii Torontalului cu bulevardul Cetății, revoltat din pricina puținului spațiu din locuință, a lăsat abandonate peste 200 de volume de cărți. De la romane ale autorilor de referință din literatura română sau universală, la volume în franceză, spaniolă sau engleză, dicționare sau cărți de istorie, majoritatea „au sfârșit” lângă una dintre mizerele pubele.

Totuși, multe dintre acestea au luat calea altor biblioteci, ținând cont că unii cetățeni au reacționat în fața mormanului de cărți abandonate ca în fața unei comori. „Nu știu cine ar fi putut face o asemenea greșeală și să arunce o astfel de bogăție”, a spus un tânăr trecător care și-a concentrat atenția asupra cărților abandonate.


„Mai suntem o mână care citim și care știm să apreciem lectura”, i-a replicat un vârstnic tânărului, în timp ce îi recomanda cu meticulozitate ce să aleagă din sumedenia de cărți.

Chiar și trecătorii care nu s-au încumetat să aleagă din cărțile uitate lângă pubele, se opreau și își exprimau surprinderea față de ceea ce le-a fost dat ochilor să vadă în această dimineață la intersecția dintre Bulevardul Cetății și cea a Torontalului. Cert e că, după căutări de zeci de minute, câțiva dintre cetățenii care au avut norocul de a fi la locul potrivit, s-au îndreptat către casă cu tolba plină, având de unde să aleagă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.