Suspect, prins în flagrant în timp ce fura din fabrica pe care...

Suspect, prins în flagrant în timp ce fura din fabrica pe care ar fi trebuit să o păzească. Ce au găsit anchetatorii GALERIE FOTO și VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

flagrant piese auto (5)

Poliţiştii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş şi lucrători din cadrul Biroului Combaterea Migraţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere – I.T.P.F. Timişoara, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, au reţinut în flagrant un cetăţean român care sustrăgea piese auto dintr-o fabrică, cu scopul de a le comercializa în Germania. Oamenii legii au constatat că hoțul era agent de pază la firma respectivă.

Valoarea bunurilor sustrase în perioada supusă documentării este de aproximativ 30.000 euro.

„Lucrătorii specializaţi ai Poliţiei de Frontieră Timişoara au iniţiat, în luna iulie 2014, un complex de măsuri informativ – operative în vederea depistării în flagrant a unui cetăţean român, Claudiu C, din Timişoara, despre care se deţineau informaţii că sustragea piese auto de la o fabrică de componente auto din Timişoara, unde era angajat ca agent de pază. Din investigaţiile efectuate, s-a stabilit faptul că mai multe persoane angajate ale fabricii au sustras componente auto din unitate, bunuri pe care le-au scos fie cu autoturisme, fie în bagajele personale, după încheierea programului de muncă, cu sprijinul agenţilor de pază ale căror atribuţii ar fi fost acelea de a-i controla la ieşirea din fabrică. Ieri, 15.10.2014, în jurul orei 21.00, în urma acţiunilor desfăşurate de anchetatori, a fost reţinut în flagrant Claudiu C., în vârstă de 42 ani, în timp ce transporta cu un taxi o cantitate mare de piese auto sustrasă de către acesta din incinta fabricii şi pe care intenţiona să o valorifice pe piaţa neagră din Germania.


Bărbatul era angajat ca agent de pază la o firmă de securitate ce are contract de asigurare a pazei pentru fabrica de componente auto din Timişoara”, arată Mihaela Leș, ofițerul de presă al Poliției de Frontieră Timișoara.

Pe numele lui Claudiu C. a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt şi tăinuire, persoana în cauză fiind reţinută pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi participaţiei tuturor persoanelor implicate.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.