Sute de șoferi sancționați într-o singură zi, în Timiș. Pentru ce s-au...

Sute de șoferi sancționați într-o singură zi, în Timiș. Pentru ce s-au dat cele mai multe amenzi

0
DISTRIBUIȚI

A plouat cu amenzi în ultimele 24 de ore. Polițiștii timișeni au acționat pe raza întregului județ în scopul prevenirii accidentelor rutiere și au sancționat sute de șoferi indisciplinați. În total, aceștia au aplicat 261 de sancțiuni contravenționale, iar cele mai multe, adică 184, le-au primit cei care au uitat să ia piciorul de pe accelerație.

Polițiștii rutieri au acționat pentru a-i prinde pe șoferii care nu respectă normele legale privind viteza de deplasare și a celor privind efectuarea manevrei de depășire. Au fost utilizate toate aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier, amplasate în sistem cascadă, pentru măsurarea vitezei de deplasare a autovehiculelor.

rutiera 6

Fără permise de conducere au rămas 12 șoferi, pentru că au depășit limita legală de viteză, nu acordat prioritate pietonilor sau pentru că nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depășire.


Unul dinre cei care a rămas fără permis de conducere și s-a ales și cu amendă este un tânăr de 22 de ani din Timișoara. Acesta gonea cu 145 de kilometri pe oră în apropiere de localitatea Cenad, pe un sector de drum cu limită legală de 90 de kilometri pe oră. Vitezomanul a rămas fără permis de conducere timp de 90 de zile și s-a ales cu o amendă în valoare de 810 lei. Acțiunile polițiștilor continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.