Tânăr de 24 de ani reţinut pentru şantaj după ce a cerut...

Tânăr de 24 de ani reţinut pentru şantaj după ce a cerut taxă de protecţie. Vezi cum și-a speriat victima și câți bani a cerut

0
DISTRIBUIȚI

euro1

Un tânăr de 24 de ani a fost prins în flagrant şi reţinut, joi, de poliţiştii deveni după ce a pretins taxă de protecţie şi a primit 350 de euro şi o maşină de la un bărbat de 27 de ani din Deva, pe care l-a speriat că este căutat de bătăuşi şi i-a spus că el îl poate apăra pe el şi familia sa.

„Victima a povestit că, prin constrângere şi ameninţare cu acte de violenţă asupra sa şi a membrilor familiei, a dat unei persoane suma de 350 euro şi un autoturism în valoare de 2.500 de euro.


Câteva zile mai târziu a fost contactat din nou de către respectiva persoană, pe care o cunoaşte după poreclă, pentru a-i mai da suma de 2.000 de euro. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au organizat o acţiune de prindere în flagrant, în urma căreia a fost identificat şi reţinut suspectul în cauză. Acesta este un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Deva”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu.

Victima le-a povestit poliţiştilor că bărbatul care i-a promis protecţie i-a spus că un grup de bărbaţi intenţionează să-l agreseze pe el şi familia lui, însă el îl poate ajuta în schimbul unei sume importante de bani. În timpul anchetei s-a stabilit că bărbatul minţise pentru a face rost de bani.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de şantaj şi urmează să fie prezentat Judecătoriei Deva cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.