Timişoara are parte de o bătălie regală cu sound-uri oldschool: petrecere cu...

Timişoara are parte de o bătălie regală cu sound-uri oldschool: petrecere cu K-lu şi Mr. Lou VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

klu

Două figuri binecunoscute ale scenei clubbing din oraşul nostru, K-lu şi Mr. Lou sunt protagoniştii unui interesant concept de party care va avea loc vineri 3 octombrie la Amplificat, de la ora 22 sub numele de The Oldschool Battle Royale. „Bătălia“ dintre cei doi se anunţă una plină de suspans, iar spectatorii acesteia vor avea parte cu siguranţă de o noapte de neuitat. K-lu (pe numele său adevărat Alin Constantin) este un DJ şi producător prezent pe scena electronică încă din anul 2005, care promovează genuri muzicale ca funk, hip hop şi breaks. Face parte din mai multe proiecte şi trupe cu care ajunge să concerteze în cadrul unor festivaluri de jazz şi în afara ţării, una din apariţiile sale desfăşurându-se pe scena Filarmonicii din Timişoara, la aniversarea a 30 de ani de existenţă a Trio Contraste. Sample-urile hazlii „decupate“ din filme româneşti celebre fac din  K – lu un autentic promotor al valorilor cinematografice autohtone, căci nu de puţine ori cei care ascultă piesele lui descoperă cu stupoare pelicule româneşti nepromovate defel de mass-media.


Anul trecut, K-lu a lansat albumul de debut  „Chestii, socoteli“, care conţine citate geniale din filme româneşti de succes şi trei remixuri la Alexandru Andrieş, Mihaela Runceanu şi Aura Urziceanu, şi reprezintă un tribut adus personajelor de vază ale cinematografiei noastre. Graţie acestuia, K-lu a fost invitat să susţină seturi în diverse locuri din ţară şi consideră că acest disc l-a ajutat în promovarea sa chiar şi-n locuri unde nu ar fi visat vreodată că va ajunge. În ceea ce priveşte următoarul material discografic, K-lu nu are nimic stabilit.

„Nu mai vreau să dau nicio dată de apariţie pentru viitoarele apariţii discografice. Am o inspiraţie deosebită atunci când nu-mi impun deadline-uri. De exemplu, de ceva vreme pregătesc o piesă care va purta numele de Maestrul Lejer. Piesa e aproape gata, dar îmi mai lipseşte ceva la ea. Nu ştiu când va ieşi. Poate într-o zi, poate într-o săptămână, poate într-o lună. Depinde de inspiraţie. În ceea ce priveşte party-ul de vineri, sunt absolut sigur că va ieşi un show deosebit“, ne-a declarat K-lu. Recent, el a realizat un mini – mix alături de Sauce care cuprinde în 16 minute o serie de piese româneşti reeditate. Mr. Lou este nimeni altul decât Ben Boognar, una din figurile cunoscute ale vieţii de clubbing din Timişoara, graţie faptului că în ultimii 14 ani a avut prezenţe constante în cluburile din oraşul nostru. Biletele pentru acest party de neratat costă cinci lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.