Timişoreanul Geo Da Silva şi frumoasa sârboaică Didi, sora tenismenei Jelena Jankovic,...

Timişoreanul Geo Da Silva şi frumoasa sârboaică Didi, sora tenismenei Jelena Jankovic, se pregătesc să dea lovitura pe piaţa muzicală GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-604583949">

didi feat lumia brothers 11

Weekendul trecut, la Timişoara s-au pus bazele unui nou proiect internaţional, sub egida celebrei case de discuri spaniole Blanco y Negro. În studioul lui Florin Pop-Magda a ajuns artista de origine sârbă Didi, pentru a înregistra vocea pentru noua sa piesă alături de Lumia Brothers – intitulată „Love in the Air”.

Didi, pe numele real Dijana Jankovic, s-a născut în 22 iulie 1988 şi încă de mică a visat la celebritate şi o carieră în muzică, ambiţie care e trăsătură în familie, sora ei fiind celebra tenismenă Jelena Jankovic. Dijana şi-a început cariera muzicală acum patru ani, câştigând concursul Vrnjackabanja Banja cu cântecul „Strong”. Au urmat cântece precum „I Love You Again”, „Maximum My” sau „Ballerina”. Ultimul proiect, care implică şi colaborarea cu timişorenii de la Massive Studio şi Lumia Brothers, va beneficia de un videoclip filmat în totalitate la Beograd, capitala Serbiei, cu un buget impresionant, captând încă de pe acum atenţia televiziunilor de profil din spaţiu ex-iugoslav. Numele melodiei este „Love in the Air”, iar din primele înregistrări pe care le-am ascultat ale piesei, promite să ajungă un hit în spaţiul est-european. Blanco y Negro Music – labelul spaniol şi unul din liderii europeni în muzică şi producţii muzicale a semnat deja un precontract pentru lansarea proiectului sârboaicei alături de timişoreni. Un motiv în plus pentru succesul garantat al noii piese al Dijanei Jankovici este şi faptul că frumoasa sârboaică este „fashion icon” şi recent a anunţat deschiderea unei linii de îmbrăcăminte, care va avea magazine în ţări europene precum Italia, Austria şi bineînţeles, Serbia şi Croaţia.

Dijana este recunoscătoare carierei sale şi statutului pe care îl are, spunând că datorita acesteia a reuşit să cunoască şi să se împrietenească cu un număr impresionant de oameni – de la celebrităţi până la oameni politici, actori şi diverşi oameni cu influenţă în spaţiul balcanic. Premierul iugoslav o consideră pe Dijana Iankovici o prietenă apropiată de familie, luând deseori masa în compania ei. Proiectul Lumia Brothers este creat şi susţinut de timişoreanul Geo Da Silva alături de italianul Jack Mazzoni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.