Titu Bojin, președintele CJ Timiș, este convins că centura de sud va...

Titu Bojin, președintele CJ Timiș, este convins că centura de sud va fi realizată. Ce spune despre centura nord și descărcarea de pe autostradă de pe Calea Aradului

2
DISTRIBUIȚI

autostrada tm

Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș, a reiterat, astăzi, declarațiile făcute în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, spunând că este ferm convins că centura de sud a Timișoarei va fi realizată, mai ales că „centura de sud este aprobată din exercițiul financiar trecut.


Știe și domnul Robu asta, dar pentru că este campanie electorală uită. Proiectul este realizat, este aprobat și finanțat ca proiect, urmează licitația propriu-zisă pentru ca centura să fie realizată”. Șeful PSD Timiș a declarat că, în zilele următoare, urmează să ajungă la Timișoara și ministrul Transporturilor, Ioan Rus, care va veni cu „documentele clare legate de centura de sud”.

Șeful PSD Timiș nu este atât de sigur că va fi realizată, însă, centura de nord a Timișoarei, pentru că „este legată de realizarea autostrăzii Belgrad – Timișoara, lucru care depinde și de ce se întâmplă și la vecinii noștri sârbi”. Titu Bojin a vorbit, astăzi, și despre descărcarea de pe autostradă de pe Calea Aradului. „S-a aprobat realizarea proiectului pentru coborârea de pe autostradă de pe Calea Aradului, care va fi finanțat în perioada următoare. Sunt opt kilometri de la inelul de la Sânnadrei până la autostradă. Dacă nu o facem în următorul an, ținând cont de ce se întâmplă la Dumbrăvița, probabil că vom avea probleme extraordinar de multe în ceea ce privește circulația”, a explicat Titu Bojin.

2 COMENTARII

  1. deocamdata o trecut 2,5 ani de cand e presedintele C.J. si nici o realizare, numa pe hartii, tot vorbeste de centura asta de 3 ani pai trebuia sa fie gata deja nu numa promisiuni,sa ne arate o lucrare sau un proiect facut si inceput de C.J. si guvern ca tot se lauda ca primeste banii!!!

  2. Asta face concurs cu Ponta,cine minte mai mult.Fostul tractorist a ajuns mare sef la judet.Ce a facut la apele romane?A furat.Totusi,dosarul acestui mincinos nu se mai rezolva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.