Trenul care circula pe ruta Timișoara-București A DERAIAT lângă Băile Herculane. Ce...

Trenul care circula pe ruta Timișoara-București A DERAIAT lângă Băile Herculane. Ce au pățit călătorii

2
DISTRIBUIȚI

Incident feroviar care se putea solda cu urmări grave în apropiere de Băile Herculane. Trenul InterRegio care circula pe ruta Timișoara-București a deraiat de pe șine, dar, din fericire, nici unul dintre călători nu a fost rănit. Conform purtătorului de cuvânt at IPJ Caraș-Severin, Ancuța Cărbunaru, spune că incidentul s-a petrecut la aproximativ patru kilometri distanță de Băile Herculane. Din cauze necunoscute, deocamdată, primele trei vagoane de după locomotivă au zburat de pe șine, dar călătorii au reușit să iasă în siguranță.


La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de ambulanță, iar Poliția Feroviară urmează să trimită câteva microbuze pentru a-i transporta pe călători la alte puncte feroviare, de unde să poată ajunge la destinațiile dorite. Mulți dintre aceștia nu au mai suportat, după spaima trasă, să mai îndure și temperaturile extrem de scăzute din zona muntoasă și au plecat cu taxiuri spre orașul Băile Herculane.

La acest moment circulația feroviară în zonă este blocată, astfel că pe ruta Timișoara-București, toate trenurile vor avea întârzieri. La fața locului urmează să ajungă o macara pentru a repune vagoanele pe șine.

 

 

2 COMENTARII

  1. Mai reporter de investigatie platit cu suma derizoirie, pe ruta Timisoara Nord Bucuresti Nord , nu exista Tren Regiu, eventual InterRegoi, asa pentru cultura ta generala care prinzi vorbe-n vant! Daca tot te-ai informat trebuia sa stii si viteza cu care trenul circula pe acolo sau cat are limita de viteza, asa sa stii pe viitor sa informezi corect cititorii

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.