Triplă infracțiune: un tânăr fără permis a provocat un accident cu o mașină...

Triplă infracțiune: un tânăr fără permis a provocat un accident cu o mașină neînmatriculată și a fugit de la locul faptei

2
DISTRIBUIȚI

 

agent politia rutiera cascheta p

Tănărul, care s-a ciocnit de un alt automobil în timp ce conducea maşina neînmatriculată a fugit de la locul accidentului, însă a fost prins rapid de poliţişti.

Accidentul uşor a avut loc într-o intersecţie din Orăştie. Celălalt şofer implicat, în vârstă de 51 de ani, a cerut ajutorul poliţiei.


Poliţiştii au reuşit să-l identifice pe fugar, un tânăr de 29 de ani care nu are permis de conducere. S-a dovedit că nici actele maşinii nu erau în regulă, autoturismul fiind neînmatriculat şi având termenul de valabilitate al autorizaţiei provizorii pentru circulaţie expirat la data de 20 septembrie.

Acum tânărul este cercetat pentru părăsirea locului accidentului, conducerea unui autoturism neînmatriculat şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi riscă ani grei de închisoare.

2 COMENTARII

 1. Eu stiu pe unul care a omorat un om, conducand beat si fugind apoi de la locul accidentului si a primit cu suspendare din cauza ca ta-su e un bogatan…deci trageti voi concluziile…daca e cineva interesat de caz pot da mai multre detalii…

 2. Pagubitul, s-a nu-si cheltuiasca banii prin justitie, daca vrea s-a nu ramina : mai dezamagit.
  Eu am patit l-a fel ca pagubitul,cu fractura de stern si
  distrugerea masini 80%, sase ani de judecata si bani l-a avocati, ghinionul meu a fost : inculpatul era membru P.D.L.,
  IAR JUSTITIA ESTE INDEPENDENTA si nu raspund pentru
  propiile hotariri. Evenimentu este identic cu a-l meu, interesativa
  cu cine va judecati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.