TUPEU fără limite: o familie de timişoreni s-a mutat ilegal într-un apartament...

TUPEU fără limite: o familie de timişoreni s-a mutat ilegal într-un apartament al primăriei. Ce măsuri anunţă viceprimarul Traian Stoia

3
DISTRIBUIȚI

traian stoia 20

Cazurile în care cetăţenii urbei de pe Bega acţionează după bunul plac, nerepectând legislaţia, sunt la ordinea zile. Dacă deja la conferinţele de presă ale viceprimarului PSD Traian Stoia un subiect obişnuit a devenit încălcarea disciplinei în construcţii, ieri, acesta a prezentat un caz în care mai multe persoane s-au instalat într-un imobil al primăriei, fără a avea autorizaţie şi, evident, fără a plăti chirie.

“Pe strada Petru Cernea, numărul 22, Marina Victoria care locuieşte la apartamentul 2 a reclamat faptul că trei persoane, o mama şi doi fii locuiesc de doi ani fără acte în imobilul de la această adresă.


Oamenii locuiesc acolo de doi ani, au intrat abuziv în spaţiu fiecare având un domiciliu în Timişoara. Mama stă pe Crizantemelor 58 ap 2, iar unul din fii pe Ştefan Cel mare 55 ap 12. Doamna Marian Victoria a reclamat că aceste persoane ar fi pătruns în locuinţa ei. Poliţia a venit şi a constatat că stau ilegal, dar nu au comis nicio faptă de natură penală”, a spus Stoia.

În cauză primăria va trebuie să evacueze apartamentul, iar mai apoi să îl renoveze şi să pună gratii la ferestre.

3 COMENTARII

  1. DE DOI ANI ???? CHIAR NUMAI PENTRU SALARII AVEM INSTITII ??? CHIAR NU MAI VREA NIMENI SA FACA NIMIC IN TARA ASTA??? VOR DOAR BANI ??? MI E LEHAMITE !!! SUNTEM MANDRI CA SUNTEM ROMANI,NU ???

  2. Tupeul este al primariei care de doi ani nu a verificat acea locuinta. Ce sa mai zici de lucrari de paratii, intretinere, etc. Lista de cereri de locuinte are mii de cereri. Probabil primaria nici nu stia de aceasta locuinta, noroc cu vecina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.