Ultimele noutăți în ceea ce privește sistemele robotice și senzorii inteligenți vor...

Ultimele noutăți în ceea ce privește sistemele robotice și senzorii inteligenți vor fi prezentate la Timișoara de către experți din întreaga lume. Ce eveniment are loc

0
DISTRIBUIȚI

rectorat politehnica palatul loyd

Universitatea Politehnica din Timișoara găzduiește, în aceste zile, o conferință științifică de înalt nivel, care este organizată anual în diferite țări din întreaga lume.


Experți din Statele Unite, Canada, Japonia, Taiwan, Germania, Italia, Austria, Franța, Grecia, Norvegia și România se află între 16 și 17 octombrie în capitala Banatului pentru a participa la Conferința Internațională IEEE International Symposion on Robotic and Sensors Environments, denumită și ROSE 2014.

ROSE este o conferință organizată de către o societate din Statele Unite, cu participare internațională de top și cu largă vizibilitate în domeniu. Edițiile anterioare ale ROSE s-au desfășurat în Canada, Statele Unite și în diverse țări europene precum Germania, Austria, Suedia și Italia.

Experții din întreaga lume care vor participa la conferința ROSE din Timișoara vor prezenta contribuții științifice semnificative și realizări tehnice din domeniile de vârf ale sistemelor robotice și a mediilor de senzori inteligenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.