Un bărbat şi-a dat foc după ce a incendiat uşa locuinţei fostei...

Un bărbat şi-a dat foc după ce a incendiat uşa locuinţei fostei iubite UPDATE Verdictul medicilor GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-184054955">

 

poza (2)

Scene de groază, în noaptea de duminică spre luni, aproape de miezul nopţii, în una din casele de pe strada Feldioara din Timişoara. Un bărbat de 27 de ani a incendiat uşa locuinţei în care fosta sa iubită stă împreună cu mama sa, apoi a turnat benzină pe el şi şi-a dat foc. În flăcări, acesta a coborât de la etajul unu al clădirii în fugă, hainele fiindu-i stinse cu greu. Piromanul a suferit arsuri de gradul 2 şi 3 pe faţă, mâini şi piept, fiind preluat de un echipaj SMURD şi transportat de urgenţă la Casa Austria.„Sosind la locul intervenției am constatat că o persoană era incendiată la ușa unui apartament. Am trecut la localizarea și stingerea incendiului, iar persoana a fugit jos, fiind recuperată după cinci minute de către Ambulanță”, a declarat plutonier adjutant șef Emil Brăileanu din cadul ISU Banat.

Mama fetei a povestit că fiica sa s-a despărţit de bărbat în luna august pentru că el avea probleme psihice şi de atunci a început coşmarul. Fosta iubită a fost bombardată cu ameninţări, invidivul susţinând că se va sinucide dacă nu se va întoarce la el sau  că o va ucide pe ea. Femeia a povestit că a sunat inclusiv la Poliţie după ce au primit mailuri de ameninţare. Atacul şi autoincendierea s-au produs după ce fosta prietenă a refuzat să iasă din locuinţă să discute cu piromanul.

UPDATE Atacatorul are 26 de ani este din Lugoj și se numește Grad Alexandru Daniel. Acesta era căutat de poliție de aproape o săptămână, de când familia a raportat dispariția sa de acasă. Tânărul a fost transportat în această dimineață la Spitalul Clinic de Urgență, Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București deoarece se află într-o stare gravă.

UPDATE Din cauza arsurilor, Alexandru Grad se zbate între viață și moarte pe patul de spital. Medicii încearcă să îi salveze viața, dar șansele de supraviețuire sunt minime. „Este vorba despre un tânăr despre care am înțeles că ar avea un handicap, deficiențe în vorbire, în auz. Este la a doua tentativă de sinucidere. Are arsuri pe 40% din suprafața corpului, arsuri profunde, grave de gradul III. O arsură pe extremitatea cefalică, arsură pe căile aeriene și șansele la viață sunt slabe”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Adrian Stănculea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.